ροή ειδήσεων

Αυτοκτονία στο Βενετόκλειο για τον Κολοσσού Ρόδου


Το Λαύριο δοκιμάστηκε στη δύσκολη έδρα του Κολοσσού, ωστόσο... κράτησε τους γηπεδούχους χαμηλά στο σκορ κι έφτασε σε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη (61-72) που στο τέλος της σεζόν ίσως αποδειχθεί καθοριστική!

Ο Κολοσσός υποδέχτηκε το Λαύριο στη Ρόδο, ωστόσο το… ρεύμα δεν ήταν σύμμαχος της αναμέτρησης. Στη διάρκεια της δεύτερης περιόδου υπήρξε πρόβλημα ηλεκτροδότησης, με αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς. Το πρόβλημα, όμως, λύθηκε κι οι δύο αντίπαλοι πέρασαν ξανά στο παρκέ.

Οι γηπεδούχοι ήταν το φαβορί, οι φιλοξενούμενοι το αουτσάιντερ, ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο το Λαύριο στάθηκε εξαιρετικά στη Ρόδο και στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 6 πόντους.

Ο Κολοσσός μπήκε στο παρκέ αποφασισμένος να γυρίσει το ματς, ωστόσο το Λαύριο κατάφερε να διατηρήσει και μάλιστα να αυξήσει το προβάδισμα (39-48 στο 28’). Κάπου εκεί, όμως, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και στο 30’ το σκορ ήταν 50-48!

Τα πάντα κρίθηκαν στην τελευταία περίοδο, εκεί όπου το Λαύριο μπήκε σε θέση οδηγού. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την υπέρ τους διαφορά πάνω από τους 10 πόντους κι εν τέλει έφτασαν στην κατάκτηση του τρίτου ροζ φύλλου στη φετινή Basket League!

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Έπαιξε σπουδαία άμυνα κι αντέδρασε στο… ξέσπασμα των γηπεδούχων στο φινάλε της 3ης περιόδου. Το Λαύριο έπαιξε στοχευμένο μπάσκετ, ήξερε που να χτυπήσει κι όταν δέχεσαι 61 πόντους εκτός έδρας, τότε έχει πολλές πιθανότητες να… αποδράσεις με το “διπλό”!




ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Νίξον & Κρούμπαλι. Με τον -πρώτο σκόρερ- Γιανγκ να μένει στους 2 πόντους, ο Νίξον βγήκε μπροστά και μέτρησε 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 τελικές πάσες, ενώ η στατιστική του Κρούμπαλι έγραψε 15 πόντους και 12 ριμπάουντ (4 επιθετικά)!

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Ο Λιούις & ο Άχονεν. Κι από τους δύο ο Κολοσσός περίμενε πολλά περισσότερα. Ο Αμερικανός έμεινε στους 2 πόντους με 0/5 τρίποντα, ενώ ο Άχονεν είχε επίσης 2 πόντους με 0/7 σουτ (0/3 τρίποντα)!

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Ο Κολοσσός γύρισε το ματς και μπήκε στο τέταρτο δεκάλεπτο με το σκορ στο 50-48 υπέρ του. Το Λαύριο όχι απλά δεν τα παράτησε, αλλά στα -03:56 έκανε το σκορ 56-68 με δίποντο του Νίξον! Η διαφορά αυτή αποδείχθηκε καθοριστική, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη στο φινάλε.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Το Λαύριο κρατάει τη νίκη, που είναι από αυτές που… δίνουν κατηγορίες! Επίσης, οι παίκτες των νεοφώτιστων κρατάνε την αντίδραση τους όταν ο Κολοσσός Ρόδου πέρασε μπροστά. Έδειξαν χαρακτήρα και πήραν το ματς!

ΤΙ ΠΕΤΑΝΕ: Ο Κολοσσός θέλει να ξεχάσει την επιθετική του συγκομιδή. Με 61 πόντους εντός έδρας δεν γίνεται να κερδίσεις, ενώ δεν έχει και καμία τύχη με 17% στα τρίποντα! Ο Κολοσσός σούταρε με 4/23 από τη γραμμή των 6.75 μέτρων...

Τα δεκάλεπτα: 13-12, 30-36, 50-48, 61-72

kolossos.png


lauriostats.png



gazzetta.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *