ροή ειδήσεων

Πίτ μπουλ κατασπάραξε εννιάχρονο κορίτσι


Το άτυχο κορίτσι έπαιζε το πρωί της Κυριακής στην αυλή ενός σπιτιού.... στη συνοικία Έλμοντ, όταν το αρσενικό πιτ μπουλ του γείτονα ηλικίας δύο ετών, της όρμηξε ξαφνικά αρπάζοντας την με τα δόντια.
Ο Κέιν - όπως ονομαζόταν το σκυλί - δεν άφησε το κορίτσι από τα δόντια του ούτε όταν έσπευσαν να τη βοηθήσουν οι γείτονες από τα γύρω σπίτια. Όλες οι προσπάθειές τους να σώσουν το κορίτσι από το ζώο απέβησαν άκαρπες με αποτέλεσμα το παιδί να τραυματιστεί θανάσιμα και να ξεψυχήσει λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο.
«Οι δύο φίλες της έτρεχαν πάνω κάτω στο δρόμο φωνάζοντας “βοήθεια”. Προσπάθησα να διώξω με τη σκούπα μου το σκυλί από πίσω από τον φράχτη. Επίσης, ένας γείτονας γιατρός έτρεξε να βοηθήσει πετώντας αντικείμενα στο σκύλο, όμως εκείνος δεν άφηνε το κορίτσι», ανέφερε μία γειτόνισσα που ήταν παρούσα στο μοιραίο συμβάν.
Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, το σκυλί προσπάθησε να τους επιτεθεί και ένας από αυτούς το πυροβόλησε τρεις φορές, σκοτώνοντάς το. Ο ιδιοκτήτης του άγριου ζώου. ο 29χρονος Καρλάιλ Άρνολντ, ο οποίος ζει στο δεύτερο όροφο του σπιτιού όπου συνέβη η επίθεση, συνελήφθη επί τόπου για κατηγορίες που δεν σχετίζονταν με το συμβάν.
Το περασμένο Απρίλιο, ο Άρνολντ είχε ανεβάσει στο Facebook μία φωτογραφία που τον έδειχνε να παίζει με το μυώδες σκυλί του, με το σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία… «κτήνος».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *