ροή ειδήσεων

Οριστικά τέλος ο Αναστασίου από τον Παναθηναϊκό



Έπειτα από δυόμιση χρόνια παρουσίας στον πάγκο του Παναθηναϊκού...
ο Γιάννης Αναστασίου αποτελεί οριστικά παρελθόν από τους "Πράσινους". Το διαζύγιο βγήκε κοινή συναινέσει έπειτα από συμφωνία του 42χρονου κόουτς με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο. Καμία από τις δυο πλευρές δεν ήθελε να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα και ως εκ τούτου βρέθηκε πολύ γρήγορα η χρυσή τομή προκειμένου να χωρίσουν φιλικά οι δρόμοι τους.

Αλλωστε η σχέση του Αλαφούζου με τον Αναστασίου ήταν πολύ δυνατή και δύσκολα θα χαλούσε ακόμη και στο χειρότερο σενάριο που ήταν αυτό της λύσης του συμβολαίου του αρτινού προπονητή. Ο Αναστασίου βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ το απόγευμα, όπου είχε συνάντηση με στελέχη της ΠΑΕ προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αναστασίου. Μετά από 2,5 χρόνια κοινής πορείας κλείνει ο κύκλος μιας γεμάτης διαδρομής. Σε αυτό το διάστημα πανηγυρίσαμε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2013, αλλά και μεγάλες νίκες με ξεχωριστή σημασία για την ομάδα και τον κόσμο. Ο Παναθηναϊκός εύχεται ό,τι καλύτερο στον Γιάννη Αναστασίου».

Σχετικά με τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος δήλωσε: «Ο Γιάννης ήρθε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον Παναθηναϊκό το Μάιο του 2013. Μαζί δημιουργήσαμε ένα πλάνο που υπηρετήθηκε με συνέπεια και είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας ομάδας, που όλη η φίλαθλη κοινή γνώμη παραδέχονταν. Φτάσαμε σε σημαντικές επιτυχίες και φυσικά του πιστώνονται σε σημαντικό βαθμό. Στη διάρκεια της συνεργασίας μας έγιναν λάθη και από τις δύο πλευρές. Όλοι όσοι είμαστε στον Παναθηναϊκό τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *