ροή ειδήσεων

Ρόδος: Τα στοιχεία που ανέτρεψαν τα δεδομένα στην απόπειρα αυτοκτονίας



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από χθες τα ξημερώματα, έρευνα των αστυνομικών... της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, για την εξιχνίαση μιας εξαιρετικά περίεργης υπόθεσης σοβαρού τραυματισμού ενός 85χρονου, στην αυλή της οικίας του, στην οδό Σωτήρος, στην Ιαλυσό.

Ο άνδρας, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, βρέθηκε αιμόφυρτος στην αυλή της οικίας του και διεκομίσθη με το ΕΚΑΒ.

Αρχικώς εκτιμήθηκε ότι αποπειράθηκε να θέσει τέρμα στη ζωή του, ενώ στην πορεία οι έρευνες κατευθύνθηκαν σε αναζήτηση στοιχείων για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Στην ισόγεια κατοικία του ο 85χρονος διαμένει με την σύζυγό του, που αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα, ενώ σε παρακείμενη κατοικία διαμένει ο εγγονός του, με την σύντροφό του.

Πάνω από την οικία του διαμένει η κόρη του με την οικογένειά της και στον ίδιο όροφο η ανιψιά του.

Από την μέχρι τώρα έρευνα φέρεται να έχει προκύψει ότι ο 85χρονος διαπληκτιζόταν συχνά, κυρίως το τελευταίο δίμηνο με την σύζυγό του και ότι σε πολλούς από τους καυγάδες παρέβαιναν συγγενείς για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η ηλικιωμένη σύζυγός του φέρει τραύματα, κυρίως στο πρόσωπο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες διατείνεται ότι ο σύζυγός της την είχε χτυπήσει με ένα κοχύλι.

Κηλίδες αίματος βρέθηκαν στο εσωτερικό της κατοικίας και κυρίως στο κρεβάτι και στα σεντόνια, ενώ επίσης βρέθηκαν τρία μαχαίρια με ίχνη αίματος πάνω στο τραπέζι της κουζίνας. Τα ανωτέρω στοιχεία σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο 85χρονος βρέθηκε στην αυλή εκτός της κατοικίας του, οδήγησαν τους αστυνομικούς να πιθανολογούν σφόδρα ότι δεν αυτοτραυματίστηκε. Ενα άλλο στοιχείο, που θορύβησε και εξετάζεται, είναι το ότι βρέθηκαν σε πλυντήριο ρούχα και σεντόνια με αποτέλεσμα να πιθανολογήθηκε ότι επιχειρήθηκε να καθαριστεί ο χώρος. Το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα περί ώραν 03:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, ενώ διενεργούνται έρευνες προς πάσα κατεύθυνση.

dimokratiki
madata.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *