ροή ειδήσεων

Ανακοίνωση Βόμβα. Χαστούκι Αλέξανδρου Πρίνου στους μιμητές του

Σύντομα, θα λειτουργήσουν κέντρα : Σύνταγμα, Θεσσαλονίκη, Μύκονος, Κέρκυρα, Ρόδος...

Η επιχειρηματική ιστορία της οικογένειας Πρίνου είναι μεγάλη και πολυδιαφημισμένη. Αυτό που δεν ξέρουν ωστόσο οι «πολλοί» είναι πως εδώ και καιρό τα μέλη της έχουν χωριστεί. Ποιος ευθύνεται γι΄αυτό; Απάντηση θα δώσουν στο εγγύς μέλλον τα Ελληνικά δικαστήρια στις αίθουσες των οποίων η κόντρα υπάρχει εδώ και καιρό με μηνύσεις και αγωγές εκατέρωθεν.



Ο Αλέξανδρος Πρίνος με τη γυναίκα του Ιωάννα τρέχουν τα Medi Prinou μια εταιρεία με πολύ μεγάλη διείσδυση στην αγορά της αισθητικής. Ο άλλος πόλος είναι η μαμά Πρίνου μαζί με την αδερφή του Αλέξανδρου την Άλκηστη.



Σήμερα λοιπόν έφτασε στα χέρια μου μια ανακοίνωση πίσω από τις γραμμές της οποίας μπορεί κανείς να «διαβάσει» την ενδοοικογενειακή κόντρα των δυο πλευρών. Σε αυτή ο Αλέξανδρος Πρίνος Πρόεδρος και μοναδικός μέτοχος των εταιρειών που ελέγχουν τα κέντρα κοσμητικής ιατρικής και αισθητικής με το διακριτικό τίτλο MEDI PRINOU γράφει: «Ενημερώνω τους πελάτες, συνεργάτες, προμηθευτές και το καταναλωτικό κοινό, ότι τα κέντρα που χρησιμοποιούν το διακριτικό τίτλο MEDI PRINOU δεν έχουν κανενός είδους επιχειρηματική ή άλλη σχέση με τα κέντρα που φέρουν το διακριτικό τίτλο DrPRINOU τα οποία ανήκουν σε άλλον φορέα που δραστηριοποιείται με δικό του κίνδυνο στην αγορά. Τα κέντρα MEDIPRINOU λειτουργούν υπό διαφορετική διοίκηση από 01/01/2015.



Προς αποφυγή οποιασδήποτε παρανοήσεως διευκρινίζουμε ότι η μοναδική σχέση που συνδέει τα καταστήματα MEDI PRINOU με τα κέντρα DrPRINOU είναι η χρήση του ονόματος ‘’PRINOU’’ στην επωνυμία και τον διακριτικό τίτλο. Επομένως οποιοδήποτε δημοσίευμα, οποιαδήποτε διαφημιστική καταχώριση ή διαφημιστική προσφορά των κέντρων DrPRINOU δεν έχει την παραμικρή σχέση με τα καταστήματα MEDI PRINOU.



Τα κέντρα MEDI PRINOU και ο Αλέξανδρος Πρίνος ενημερώνουν τους πελάτες, συνεργάτες, προμηθευτές και το καταναλωτικό κοινό ότι συνεχίζουν την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, με γνώση και ασφάλεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, έχοντας επίγνωση της εμπιστοσύνης με την οποία οι πελάτες και το καταναλωτικό κοινό εν γένει την περιβάλλουν όλα αυτά τα χρόνια.



Οι διευθύνσεις των καταστημάτων MEDI PRINOU είναι οι εξής : Κηφισιά, Μιλτιάδου 8, Χαλάνδρι, Χαϊμαντά 11, Περιστέρι, Παναγή Τσαλδάρη 65, Καλλιθέα, Σιβιτανίδου 6, Χαλκίδα Τζιαρντίνι 2 & Τσιριγώτη 1, Γλυφάδα, Αγγέλου Μεταξά 33 και Κολωνάκι, Τσακάλωφ 2. Σύντομα, θα λειτουργήσουν και τα εξής κέντρα : Σύνταγμα, Θεσσαλονίκη, Μύκονος, Κέρκυρα, Ρόδος και Σαντορίνη.

http://blogs.gossip-tv.gr/

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *