ροή ειδήσεων

Αν είναι δυνατόν! Δείτε τι έκλεψαν από νοσοκομείο !!!!


Το πρώτο κρούσμα είχε παρατηρηθεί το 2010, όταν οι επιτήδειοι έκλεψαν.... από την ταράτσα του νοσοκομείου, 17 μέτρα χαλκού, άξιας περίπου 2.500 ευρώ. Ξαναχτύπησαν το 2013, όπου και πάλι έκλεψαν 15 μέτρα χαλκού. Αυτή τη φορά όμως... τα ξήλωσαν όλα. "Σήκωσαν" μολύβι και χαλκό περίπου 130 μέτρων, αξίας περίπου 6.000 ευρώ.

Όσοι ανέβηκαν στη ταράτσα δεν πίστευαν στα μάτια τους, αφού οι κλέφτες του χαλκού είχαν "ξηλώσει" όλο το αλεξικέραυνο! Φυσικά δεν πρόκειται για μια απλή κλοπή, αφού για να ξηλωθεί, να κοπεί, να φορτωθεί και να βγει από το νοσοκομείο Λαμίας τόση μεγάλη ποσότητα χαλκού, χρειάζεται ολόκληρο επιχειρησιακό σχέδιο, αφού το νοσοκομείο φυλάσσεται σε 24ωρη βάση.

Ο Διευθυντης της Ιατρικής υπηρεσίας και εκτελών προσωρινά χρέη διοικητή του νοσοκομείου Γιώργος Παπανάγνου, χθες πήγε στα γραφεία της Εισαγγελίας για να καταθέσει μήνυση και και ενημερώσει προσωπικά τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Λαμίας Νικήτα Θεολογίτη, ο οποίος έδωσε εντολή να γίνει κατεπείγουσα προανάκριση για την υπόθεση.

LamiaReport

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *