ροή ειδήσεων

EKTAKTO - ΕΠΕΣΕ ΡΩΣΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ !!



Πάνω από 40 άνθρωποι φέρονται να έχασαν τη ζωή τους...

μετά από πτώση εμπορικού αεροσκάφους σήμερα σε κατοικημένη περιοχή στο Νότιο Σουδάν.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ρωσικής κατασκευής εμπορικό αεροσκάφος το οποίο συνετρίβη λίγο μετά την απόγείωσή του σε απόσταση 800 μέτρα περίπου από το αεροδρόμιο της πρωτεύσουσας Τζούμπα.
Προς το παρόν οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες για τον αριθμό των νεκρών. Εκπρόσωπος της προεδρίας της χώρας δήλωσε ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν 20 άτομα πλήρωμα και 10-15 επιβάτες.

Ωστόσο άλλες πληροφορίες θέλουν να υπάρχουν ήδη 41 νεκροί εκ των οποίων κάποιοι πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της νοτιοσουδανικής προεδρίας Ατένι Ουέκ Ατένι από το δυστύχημα έχουν επιζήσει δύο άνθρωποι, ένα μέλος πληρώματος και ένα παιδί.
Ο Radio-Miraya της Αποστολής του ΟΗΕ στο Νότιο Σουδάν, ανέφερε στο Twitter ότι το "φορτηγό αεροσκάφος με προορισμό το Πάλος, στην πολιτεία του Άνω Νείλου (βορειοανατολικά) συνετρίβη σε απόσταση 800 μέτρων από τον διάδρομο απογείωσης του διεθνούς αεροδρομίου της Τζούμπα".
Επίσης λίγο νωρίτερα η South Sudan Tribune έγραφε και αυτή στο Twitter: ''Ένα Antonov φορτηγό αεροπλάνο συνετρίβη σήμερα στην Τζούμπα με 5 Ρώσους μέλη πληρώματος και 7 επιβάτες. Μόνον δύο επιζήσαντες, ο ένας παιδί", ενώ τέλος ο Eye Radio, ένας τοπικός ραδιοσταθμός, διευκρίνιζε ότι το αεροσκάφος συνετρίβη "λίγο μετά την απογείωσή του".


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *