ροή ειδήσεων

Η Google ετοιμάζει το δικό της smartphone;


Η Google βρίσκεται σε εσωτερικές συζητήσεις για να φτιάξει το δικό της smartphone,...
σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει το The Information....


Οι αναφορές λένε ότι διάφορα στελέχη συμμετέχουν σε συζητήσεις για το εάν ο τεχνολογικός γίγαντας πρέπει να κάνει το συγκεκριμένο βήμα ή όχι.

Μάλιστα επισημαίνεται ότι στις συζητήσεις αυτές συμμετέχει και ο Hiroshi Lockheimer, Αντιπρόεδρος του Android.

Βεβαίως να πούμε ότι η Google λανσάρει από μια Nexus ναυαρχίδα κάθε χρόνο (φέτος δυο) αλλά δεν την κατασκευάζει η ίδια. Συνεργάζεται με διάφορους κατασκευαστές όπως LG, Motorola, Huawei, η ίδια κάνει τον σχεδιασμό και οι κατασκευαστές αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν το κινητό.

Τα Nexus δεν ήταν ποτέ οι συσκευές που έκαναν μεγάλες πωλήσεις, αν και συνήθως έχουν πολύ καλές κριτικές. Είναι συσκευές τις οποίες χρησιμοποιεί η Google για να δείξει στους υπόλοιπους Android κατασκευαστές, τι είναι ικανό να κάνει το Android. Το να κατασκεύαζε η ίδια το δικό της κινητό θα τη βοηθούσε να έχει τον απόλυτο έλεγχο σε hardware και software, όπως κάνει η Apple ενώ θα μπορούσε να την ανταγωνιστεί καλύτερα.

Τονίζεται ότι προς το παρόν η Google βρίσκεται καθαρά σε επίπεδο συζητήσεων και δεν έχει ληφθεί καμία οριστική απόφαση. Να θυμίσουμε ότι σε πρόσφατο άρθρο είχαμε δει ότι θέλει να δημιουργήσει και τα δικά της chip για smartphones.

Όπως αναφέρει το techblog.gr, η Google προς το παρόν κρατά κλειστά τα χαρτιά της και δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει τις συγκεκριμένες πληροφορίες.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *