ροή ειδήσεων

Πρωταθλητής Ελλάδας του MiniGP αναδείχθηκε ο Μάριος Κασάπης



Πρωταθλητής Ελλάδας αναδείχθηκε σήμερα ο Μάριος Κασάπης....
στην κατηγορία ΟΡΕΝ του πρωταθλήματος MiniGP.
Ο Μάριος κατέκτησε την 7η θέση στον τελευταίο αγώνα και με τον αέρα των 12 βαθμών που είχε από τον δεύτερο του πρωταθλήματος Νίκο Λιόλιο ο οποίος τελικά τερμάτησε 4ος, στεφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος.

Ο Μάριος ακολούθησε αγώνα τακτικής αφού η βαθμολογική διαφορά που είχε από τον δεύτερο του Πρωταθλήματος του επέτρεψε να μείνει στις πιο πίσω θέσεις και να μην ρισκάρει να εμπλακεί σε μάχες για να αναρριχηθεί στην κατάταξη.

Ο Σπύρος Γιαννίκος ο οποίος συμμετείχε στην κατηγορία IMR CUP, κατέκτησε την 7η θέση στην παρθενική του συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μετά από μια πολύ καλή παρουσία στα χρονομετρημένα του αγώνα (4ος).

Να αναφέρουμε ότι πολλά παράπονα υπάρχουν από αρκετούς οδηγούς για την διοργάνωση του τελευταίου αγώνα σχετικά με την χρονομέτρηση αλλά και ποινή STOP & GO που βγήκε για συγκεκριμμένο αθλητή και τελικά μπέρδεψε άλλους 3 χωρίς λόγο, από τους οποίους ο ένας ήταν και ο Σπύρος Γιαννίκος.

Μετά και το σημερινό αποτέλεσμα ο ΙΚΑΡΟΣ κλείνει την αγωνιστική περίοδο του 2015 δύο Πρωταθλητές Ελλάδος, τους Μάριο Κασάπη (ΜiniGP-OPEN) & Φραγκίσκο Ζούνη Π.Π.ΜotoCross (MX2T) τρίτη θέση με τον Φίλιππα Γιακουμάκη (Π.Π.MotoCross-ΟΡΕΝ) 5η θέση με τον Άρη Τσαρνά (Π.Π.MotoCross-MX1), 5η θέση με τον Παναγιώτη Αλετρά (Π.Π.MotoCross-MX2Τ) και 6η θέση, πάλι με τον Φραγκίσκο Ζούνη (Π.Π.MotoCross-MX2) ενώ πιο κάτω βρίσκουμε τους άτυχους της φετινής περιόδου Σταμάτη και Νίκο Λυρίου και τέλος έχουμε τον ΙΚΑΡΟ στην κατάταξη συλλόγων να κατακτά την 2ην θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MotoCross σε σύνολο 76 Σωματείων.
Μήπως ήρθε η στιγμή η Δημοτική και η Περιφεριακή αρχή να δει πιο προσεκτικά το θέμα Μηχανοκίνητος Αθλητισμός στη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα γενικότερα έτσι ώστε το άθλημα να αποκτήσει επιτέλους μία χωμάτινη και μία ασφάλτινη στέγη.
Αναλυτικά οι αθλητές του ΙΚΑΡΟΥ που έλαβαν μέρος στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος MiniGP
ΚΑΣΑΠΗΣ Μάριος #21 Κατηγορία OPEN PIT BIKE, με MONSTER PRO 155
με χορηγούς τους: FASOULARIS MOTOTEC, ΚΑΣΑΠΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, RACETECH ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ Σπύρος #86 Κατηγορία IMR CUP με IMR COPA GP 155cc
με χορηγούς τους:MOTO ACTION, PET SHOP ΛΗΜΝΟΣ, ΚΑΣΑΠΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *