ροή ειδήσεων

Διάρρηξη on camera στο Φαληράκι



Τα κλοπιμαία δεν έχουν βρεθεί...

Με τα πλάνα των δραστών που είχαν στην διάθεσή τους από τις κάμερες παρακολούθησης, δεν δυσκολεύτηκαν να τους εντοπίσουν και να τους προσάγουν

Όλα τα είχαν προβλέψει οι δύο νεαροί διαρρήκτες που παραβίασαν την πόρτα ενός καταστήματος σε κεντρικό σημείο στο Φαληράκι της Ρόδου, εκτός από το γεγονός ότι διέθετε… κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις και τα χαρακτηριστικά τους.


Μόλις ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε ότι η πόρτα της καφετέριας είχε παραβιαστεί και είχαν κάνει φτερά το ηχοσύστημα και όσα χρήματα υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή, ειδοποίησε αστυνομικούς του τμήματος Αφάντου που ξεκίνησαν άμεσα έρευνες. Με τα πλάνα των δραστών που είχαν στην διάθεσή τους από τις κάμερες παρακολούθησης, δεν δυσκολεύτηκαν να τους εντοπίσουν και να τους προσάγουν στο πλαίσιο της προανάκρισης που διερευνά αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.

Τα κλοπιμαία δεν έχουν βρεθεί και εκτιμάται ότι οι δυο νεαροί διέθεταν και συνεργούς οι οποίοι τα παρέλαβαν. Η έρευνα συνεχίζεται αλλά οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένη κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *