ροή ειδήσεων

ΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ… STAR WARS 7


Δεν νομίζουμε ότι ακόμα και ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα πίστευε ποτέ...
ότι έχει τόσο μεγάλη ισχύ, έτσι ώστε να μπορέσει να συγκριθεί με το Star Wars 7, ωστόσο πολλά μπορούν να γίνουν και θα καταλάβετε στην συνέχεια το γιατί.

Μερικά πράγματα στην Ελλάδα είναι απλά απίστευτα και κάποιες αποφάσεις είναι δεδομένο ότι στερούνται λογικής. Η Feelgood Entertainment είναι η εταιρεία που θα φέρει στην χώρα μας το Star Wars 7, αλλά μόλις έβαλε ένα μεγάλο… αυτογκόλ, για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Η αρχική ημερομηνία για το Star Wars 7 είχε οριστεί για τις 17 Δεκεμβρίου και πολύς κόσμος την περιμένει με ανυπομονησία. Την ίδια ημέρα έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει και η ταινία που θα φέρει οΧριστόφορος Παπακαλιάτης, Ένας Άλλος Κόσμος.

Ενώ η παγκόσμια πρεμιέρα για το έβδομο κεφάλαιο του Star Wars είναι στις 18 του μήνα, η Feelgood αποφάσισε να αλλάξει την ημερομηνία για αυτή την ταινία στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που θα την δούμε μια βδομάδα μετά.

Όπως είναι λογικό αυτή η απόφαση έχει πυροδοτήσει τεράστιες αντιδράσεις (και δικαιολογημένες αν θέλετε την προσωπική μου άποψη), μιας και θα μπορούσε πολύ απλά να συνεννοηθούν οι διανομείς και να μεταφερθεί το «Ένας άλλος κόσμος», είτε για τις 10 του μήνα, είτε για τις 24 και όλα να είναι μια χαρά. Εξάλλου και οι δυο ταινίες έχουν το δικό τους κοινό.

Μάλιστα δεν ξέρουμε αν υπήρχε και προπώληση εισιτηρίων (στην Αμερική έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ) και αν χρειαστεί να αλλάξουν οι ημερομηνίες μετά από αυτό, βάζοντας τον κόσμο σε μια ακόμα ταλαιπωρία. Όπως και να “χει πάντως, πρόκειται για μια λανθασμένη απόφαση που μπορούσε να αποφευχθεί.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *