ροή ειδήσεων

Λεβέντης προς κυβέρνηση: «Μεταβάλλεστε σε μορφή σκληρής δεξιάς» [video]


"Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει την... κατάρα!"...

Επίθεση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων προς όλα τα κόμματα...

Όλους τους «στόλισε» ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή αναφέρθηκε τόσο στην κυβέρνηση, την οποία χαρακτήρισε «σκληρή δεξιά», στο Ποτάμι που «κατρακυλάει», στο ΠΑΣΟΚ που έχει προσλάβει «ένα εκατομμύριο άτομα», αλλά και στην εκλογική κούρσα της ΝΔ, λέγοντας ότι όποιος και να βγει, θα είναι χαμένο το κόμμα.

«Όποιον και να βγάλετε θα είστε χαμένοι», είπε ο κ. Λεβέντης, εκφράζοντας την άποψη ότι και οι τέσσερις δεν κάνουν. Με καυστικό χιούμορ είπε ότι ο ένας (ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης) αποτυγχάνει πάντα, ο άλλος είναι βιβλιοπώλης δεξιός, ο άλλος είναι γιος βασιλόφρων στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Μητσοτάκης έχει την…. κατάρα!

Αναφορικά με τον υπουργό Παιδείας επιδοκίμασε τη δήλωσή του κ. Φίλη ότι ως υπουργός Παιδείας σέβεται ότι είναι γενοκτονία των ποντίων, αλλά ως άνθρωπος μπορεί να έχει άποψη. «Τη δεύτερη προσθήκη τι τη θέλατε, για να ανάψετε και άλλες φωτιές, να πείτε συγγνώμη είχα μία άτυχη φράση. Γιατί το προσθέσατε πάλι;», είπε και πρόσθεσε ότι «είδατε που πήγε η προσοχή του κόσμου, να υπάρξουν τραμπουκισμοί». Πρόσθεσε ότι «ο υπουργός Παιδείας πρέπει να είναι σαφής ότι σέβεται τη γενοκτονία των ποντίων. Δεν την λέμε την γνώμη μας, την κρατάμε μέσα μας».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι βλέπει έναν αγώνα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για το ποιος είχε το καλύτερο Μνημόνιο. «Εγώ θυμάμαι ότι ο κ. Τσίπρας είχε σηκώσει αντιμνημονιακή σημαία, αλλά υπέγραψε σε μία νύχτα χειρότερο μνημόνιο γιατί το υπέγραψε τύπο καθεστώς πανικού».

Επίσης, σχολίασε τις τροπολογίες που κατατέθηκαν τελευταία ώρα στη Βουλή, κάνοντας λόγο για υποβάθμιση του Κοινοβουλίου και κατηγόρησε την κυβέρνηση για σκληρή δεξιά νοοτροπία. «Μεταβάλλεστε σε μορφή σκληρής δεξιάς», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «τι λείπει για να είναι κάποιος δεξιός, τι είναι; να είναι χουντικό; Είναι να περνά νόμους με την μορφή του κατεπείγοντος. Τα άλλα άνηκαν στο παρελθόν, τώρα στη λέξη δεξιά είναι συμπεριφορές, είναι να ψηφίζουμε τακα- τάκα και να κάνουμε νομοσχέδια Σούπερ μάρκετ».

Αναφέρθηκε δε και στον κύριο Βορίδη και αναρωτήθηκε αν θυμάται το παρελθόν του. «Ο καθένας θυμάται ό,τι τον βολεύει», είπε. Από τα πυρά του δεν έμεινε εκτός το ΠΑΣΟΚ, που είπε ότι «διόρισε ένα εκατομμύριο κόσμο», ενώ για το Ποτάμι είπε ότι έχει πάρει την κάτω βόλτα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *