ροή ειδήσεων

ΤΡΑΓΙΚΟ: Αίτηση για επισιτιστική βοήθεια από 18.000 άτομα στην Αχαΐα!


Ανησυχητικά είναι τα στοιχεία που δίνει ο πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του δήμου Πατρέων,... Θ. Τουλγαρίδης, όσον αφορά τις αιτήσεις που έχουν κατατεθεί για το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας από άπορους πολίτες...



Διευκρινιστικά, ο Κοινωνικός Οργανισμός συμμετέχει ως συμπράττων φορέας στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), το οποίο συντονίζει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Τουλγαρίδης, οι αιτήσεις σε όλη την Αχαΐα φτάνουν τις 18.000 χιλιάδες, ενώ μόνο στην Πάτρα τις 12.000!

Δεν έχει γίνει ακόμη το «ξεσκαρτάρισμα», για το αν οι 12.000 πατρινοί ανήκουν και σε κοινωνικές δομές του δήμου, όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο, η Τράπεζα Τροφίμων κ.λπ. Σημειώνεται πάντως ότι στις προαναφερθείσες κοινωνικές δομές έχουν ενταχθεί περί τις 6.000 πατρινών.

«Εδώ μας οδήγησαν οι πολιτικές των εκάστοτε κυβερνήσεων. Μνημόνια, φορολογικά μέτρα και ένα κράτος που ευνοεί τους λίγους και όχι τους πολλούς», δήλωσε χθες για το θέμα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ Πάτρας, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του δήμου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *