ροή ειδήσεων

2015: Η χρονιά των γεγονότων


Μια πολύ σημαντική χρονιά με καθοριστικά γεγονότα που σημάδεψαν την πορεία και το μέλλον της χώρας μας,...
είναι το 2015, που σε λίγα 24ωρα θα δώσει τη θέση του στο νέο χρόνο. Το zougla.gr, πάντα στην πρώτη γραμμή των γεγονότων, και αυτή τη χρονιά σας ενημέρωσε έγκαιρα και αντικειμενικά με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για τις μικρές και μεγάλες εξελίξεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Οι δύο εκλογικές αναμετρήσεις κατά τις οποίες βγήκε νικητής ο ΣΥΡΙΖΑ, το δημοψήφισμα του καλοκαιριού και οι «οριακές» διαπραγματεύσεις με τους δανειστές σημάδεψαν το 2015, με τις κοινωνικές αντιδράσεις, που πυροδοτούνται κυρίως από την οικονομική στασιμότητα, να επανέρχονται στο προσκήνιο της κοινωνικής ζωής του τόπου.


Το μεγάλο παγκόσμιο ζήτημα της μεταναστευτικής κρίσης αφορά πρωτίστως τη χώρα μας, από την οποία διέρχεται σχεδόν το σύνολο των προσφύγων και των μεταναστών που αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον. Ο φακός του zougla.gr βρέθηκε στα σημεία εισόδου (Κως-Μυτιλήνη) αλλά και εξόδου (Ειδομένη-Σκόπια) και κατέγραψε συγκλονιστικές εικόνες, όπως κι από τη Δυτική Όχθη της Παλαιστίνης όπου πραγματοποιήθηκε ειδική αποστολή.

Η χρονιά κλείνει με την καλή και πλέον ελπιδοφόρα είδηση για την οποία ενημερωθήκατε αποκλειστικά από την τηλεόραση της Ζούγκλας, που δεν είναι άλλη από την εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφου που παράγει ηλεκτρικό ρεύμα αλλά και υδρογόνο χρησιμοποιώντας ως καύσιμο το απλό νερό...

Δείτε σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του 2015, όπως τις κατέγραψε ο φακός του φωτορεπόρτερ Νίκου Χριστοφάκη:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΕΔΩ



Οι δημοσιογράφοι, οι τεχνικοί και όλοι οι εργαζόμενοι της πρώτης ενημερωτικής ιστοσελίδας σας ευχαριστούν για ακόμη μια χρονιά για την εμπιστοσύνη σας και σας εύχονται Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και ένα πιο δημιουργικό και ελπιδοφόρο 2016!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *