ροή ειδήσεων

Μις Κόσμος 2015: Η Ισπανία κέρδισε για πρώτη φορά τον τίτλο


Η πανέμορφη, 23χρονη Ισπανίδα Mireia Lalaguna Royo κέρδισε τον τίτλο της ωραιότερης γυναίκας του κόσμου για το 2015 (Pics + Vid)...
Η 23χρονη Ισπανίδα Mireia Lalaguna Royo είναι η νικήτρια του παγκόσμιου διαγωνισμού ομορφιάς "Μις Κόσμος 2015". Η πανέμορφη Mireia από τη Βαρκελώνη, κατάφερε να γοητεύσει τους κριτές όχι μόνο με την αμορφία της, αλλά και την προσωπικότητά της. Η ίδια έχει τελειώσει τις σπουδές της στη φαρμακολογία και θέλει να κάνει μάστερ στη διατροφολογία.








Η ίδια απάντησε σε μια από τις ερωτήσεις των κριτών λέγοντας "Επειδή είμαι όμορφη εξωτερικά δεν σημαίνει ότι δεν είμαι όμορφη και εσωτερικά. Θεωρώ πως πρέπει να γίνω η επόμενη Μις Κόσμος γιατί πιστεύω στις δυνατές γυναίκες, έχω πάντα κάτι στην καρδιά μου θέλω να δίνω στον στον κόσμο. Μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι βοηθώντας ο ένας τον άλλο".



Τη στέψη της Ισπανίδας καλλονής έκανε η περσινή εστεμμένη από τη Νότιο Αφρική Rolene Strauss. Ενώ, στη δεύτερη θέση κατάφερε να τερματίσει η Ρωσίδα Sofia Nikitchuk, με την εκπρόσωπο της Ινδονησίας, Maria Harfanti, να καταλαμβάνει η τρίτη θέση.






Όπως σε κάθε διαγωνισμό ομορφιάς έτσι και σε αυτόν δεν έλειψαν οι ίντριγκες, καθώς η εκπρόσωπος του Καναδά αποβλήθηκε από τον διαγωνισμό, καθώς είχε τολμήσει να μιλήσει για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πράγμα που φαίνεται να ενόχλησε του Κινέζους διοργανωτές, με αποτέλεσμα να της δείξουν την πόρτα της εξόδου.

Υπενθυμίζουμε, πως και η ελληνική συμμετοχή, με τη Θεοδώρα Ντανιέλα ΝτεΜοραις Μοσχούρη, είχε αποβληθεί από το διαγωνισμό για ανάρμοστη συμπεριφορά.



(Πηγή: Thetelegraph)

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *