ροή ειδήσεων

Τουρισμός 2016: Σταθερές τιμές στα ελληνικά πακέτα του γερμανού t.o. FTI


O τουρ οπερέιτορ της Γερμανίας, FTI, παρουσίασε τον κατάλογο για Ελλάδα και Κύπρο το 2016... Η καθυστέρηση της δημοσιοποίησής του οφείλεται στην αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ στην Ελλάδα, η οποία προκάλεσε για μια περίοδο σύγχυση σχετικά με το πώς θα διαμορφωθούν οι τιμές.

Ωστόσο, τα ευέλικτα συμβόλαια των τελευταίων εβδομάδων όσο και οι επιτυχείς διαπραγματεύσεις, αντιστάθμισαν στο μεγαλύτερο μέρος τους τις αυξήσεις τιμών, οι οποίες σε μεγάλο ποσοστό παραμένουν σταθερές σε σχέση με πέρυσι, σύμφωνα με τον επικεφαλής ταξιδιωτικών πακέτων του οργανισμού, Sven Schikarsky. Προ διμήνου αυτή η εξέλιξη φαινόταν αδύνατη, είπε ο κ. Schikarsky.

Ο κατάλογος 338 σελίδων, αφορά διακοπές κατά την περίοδο από το Μάρτιο έως τον Οκτώβριο του 2016, και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην προσφορά διακοπών στην Κρήτη, την Κέρκυρα, τη Ρόδο, την Κω και την Χαλκιδική. Η περιοχή της Αττικής και της Πελοποννήσου, δε, επιστρέφουν στα προγράμματα.

Στην Κέρκυρα, ο τουρ οπερέιτορ ξεκινά συνεργασία, για πρώτη φορά, με τον Mayor Group, ο οποίος διαχειρίζεται 4 ξενοδοχεία στο νησί.

Στην Κρήτη, το 4,5 αστέρων Kiani Beach, στα βόρεια του νησιού, προσφέρεται κατ' αποκλειστικότητα μέσα από τους καταλόγους της FTI. Προσφέρεται επίσης διαμονή σε μικρότερα ξενοδοχεία όπως το Aris Hotel στο Τολό.

Από την ερχόμενη σεζόν, ξεκινά και η λειτουργία του νέου brand Labranda. Το τετράστερο ξενοδοχείο Hotel Kalyves Beach στην Κρήτη προσφέρει πλέον και υπηρεσίες all inclusive.

Συνολικά σε Ελλάδα και Κύπρο προσφέρονται προς κράτηση 100 ξενοδοχεία έως 4 αστέρων και 46 νέα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *