ροή ειδήσεων

Πρώτες επιλογές η Κρήτη και η Ρόδος για τους Νορβηγούς το 2016!

Δείτε την έρευνα του μεγαλύτερου τουρ οπερέιτορ της χώρας...

Η Κρήτη είναι η πρώτη επιλογή για τις διακοπές των Νορβηγών του 2016, σύμφωνα με έρευνα του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού της χώρας Apollo. Ο τουρ οπερέιτορ υπολογίζει ότι τη νέα χρονιά θα κάνουν διακοπές στο εξωτερικό 700.000 Νορβηγοί, οι οποίοι έχουν πρώτη προτίμηση το νησί.

Ο τουριστικός οργανισμός αναφέρεται τόσο σε εκείνους που θα ταξιδέψουν με τις δικές του υπηρεσίες, όσο και γενικότερα στους Νορβηγούς τουρίστες. Και στις δυο περιπτώσεις, όπως βλέπουμε στον πίνακα, η Κρήτη είναι στην πρώτη θέση.



Για τους πελάτες του Apollo η δεύτερη επιλογή είναι η Ρόδος, ενώ γενικά για τους Νορβηγούς οι διακοπές στην Τουρκία.

Οι εκτιμήσεις του τουριστικού οργανισμού δείχνουν ότι η Ελλάδα θα εξασφαλίσει φέτος μια αύξηση πάνω από 10% στις διακοπές από Νορβηγούς, ενώ η Τουρκία, αν και στη δεύτερη θέση των επιλογών, θα είναι η μεγάλη χαμένη, με πτώση 20% και πάνω!

Ο Apollo μάλιστα σχολιάζει ότι η «πρωτιά» της Κρήτης δεν είναι έκπληξη, καθώς οι Νορβηγοί αγαπούν την Ελλάδα και ειδικά την Κρήτη και την επιλέγουν πολλά χρόνια τώρα. Μάλιστα οι επιλογές συνδυάζονται τόσο με την ύπαρξη ξενοδοχείων 4 και 5 αστέρων, όσο και με την με την κρητική φύση και τον πολιτισμό.

candianews.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *