ροή ειδήσεων

Η Ρωσια Αποκαλυπτει τον ανθρωπο που θα αποκαθήλωση τον Τσιπρα, θα φερει Ρηξη, και Νεες Εκλογες σε λιγότερο από 2 χρόνια!

Σε ενα εντελως αλλο κλιμα, θα ελεγα ψυχρο και τυπικο, υποδεχτηκαν στο ακουσμα της Νικης Τσιπρα-Συριζα στην Ελλαδα,η Ρωσια!...

Οχι φυσικα οτι δεν περιμεναν μια νικη του Συριζα, αλλα τα απευθειας τηλεφωνηματα που ειχαν Τσιπρας-Πουτιν στην πρωτη εκλογικη νικη του Συριζα τον ιανουάριο,
καθως και μετα το δημοψηφισμα, αυτα κοπηκαν,και στην νεα νικη του Συριζα, ο Ρωσος Προεδρος Β.Πουτιν, επελεξε να αποστείλει ενα ψυχρο τυπικο τηλεγραφημα συγχαρητηριων στον Τσιπρα...με νοημα!

Σοκ και δεος με τα αποτελεσματα τον Ελληνικον Εκλογον, στην Ρωσια!

Ρωσος υψηλοβαθμος Αξιωματουχος δηλωνει για τα αποτελεσματα τον Ελληνικον εκλογον: ΟΚ....όλοι λίγο πολυ περιμέναμε μια σχετικη ανετη επικρατηση του Συριζα στις εκλογες!
Αλλα οχι οτι η Ελληνες θα εβγαζαν 6 κομματα στην βουλη μαζι με τον Συριζα. που ειναι υπερ του Μνημονιου?! Και θα καταψήφισαν το κομμα Λαφαζανη ΛΑΕ, που ηταν το μοναδικο σταθερα αντιμνημονιακο κομμα στην Ελλαδα, που κρατησε την υποσχεση για ριξει με τα Μνημόνια!

Υποβαθμιση των Ελληνορωσικων Σχεσεων, και η Στρατηγική αλλαγή της Ρωσιας σε Συρια-Ουκρανια!

Συμφωνα με το αρθρο μου με τίτλο:Ρωσική μυστική Έκθεση : Η Ελλάδα είναι τελειωμένη υπόθεση! Άδειασμα Πάνου Καμμενου απο Ρωσια για τις δηλωσεις του περι . Η Ρωσία μας Έκλεισε την Πόρτα! Η Ρωσια ανεστειλε προσωρινα το ενδιαφερον της για την Ελλαδα, για τον απλο εξης λογο! Ο Ελληνας Πρωθυπουργος χρησιμοποιησε σαν άλλοθι, οτι θα ζητησει οικονομικη βοηθεια απο την Ρωσια, για να εκβιασει τους Εταιρους στην ΕΕ! Ποτε ομως στην ακρη του μυαλου του ο Α.Τσιπρας, δεν ειχε σκοπο να πραγματοποιησει ενα τετοιο σχεδιο,
για αυτο και δεν ζητησε ποτε οικονομικη βοηθεια στις απευθείας συναντηση που ειχε με Πουτιν στην Ρωσια! Απλος τζογαρισε με τους Εταιρους,επαιξε και εχασε,και προτίμησε την γνωστη και επιτυχημενη λυση του Μνημονιου,και δεν φταιω εγω, προσπαθησα-διαπραγματευτικα με τους κακους εταίρους, που με πιεσανε-εκβίαζαν, και η Ρωσια δεν μας βοηθησε! Δεν φτανει αυτο, οταν ηρθε και η ρήξη με το ιδιο το κομμα του, εριξε την ευθυνη στο Λαφαζανη- οτι εριξε την πρωτη Αριστερη κυβερνηση στην Ελλαδα, και αφου δαιμονοποίησαν σχεδον ολα τα ΜΜΕ το Κομμα Λαφαζανη- ΛΑΕ, οτι ειναι το κομμα που θελει μια Ελλαδα Β.Κορεα.....Τελος παντον ολα φταινε εκτος απο τον Ελληνα Πρωθυπουργο! (Υπ Όψιν-το Κομμα Λαφαζανη,ειχε την σιωπηρη στηριξει απο την Ρωσια) Για ολους αυτους του λογους η Ρωσια, ανέστειλε προσωρινά το ενδιαφερον της για την Ελλαδα, στρεφοντας το ενδιαφερον της στο μείζον Στρατηγικο προβλημα της Συριας-Ουκρανιας!



Εκθεση της Ρωσικης Δουμας αποκαλυπτει, το αντιπαλο δεος του Τσιπρα,νεα διάσπαση,και Εκλογες!

Σε εκθεση της Επιτροπης Γεωπολιτικων Στρατιωτικών μελετών της Ρωσικης Δουμας,καταγραφουν τα εξεις για την Ελλαδα: Παρα την σχετικη ανετη επικρατηση του Συριζα στις Εκλογες στις 20Σεπτεμβριου, τα δυσκολα δεν εχουν ξεπεραστεί για την συγκυβερνηση Συριζα-ΑΝΕΛ.....η δυσκολιες θα ερθουν με την απαιτητικη και πιστη εφαρμογή του Μνημονιου,απο τους δανειστες της Ελλαδας! Οι ΕΕ δεν εμπιστεύεται την Συγκυβερνηση Συριζα-ΑΝΕΛ, και θα ζητησει πολλα περισσοτερα απο τα συμφωνηθεντα, ενα απο αυτα, ειναι η ωμη επιτήρηση της Κυβερνησης με προσωπο εγκαθετο απο την ΕΕ μεσα στην Κυβερνηση! Καθοριστικο ρολο θα παιξουν το κινημα των «53» Η πλειοψηφία των μελών της τάσης ειχε τάχθηκαν υπέρ της αποχώρησης από το ΣΥΡΙΖΑ και τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που πρότειναν το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Η επιτροπη της Ρωσικης Δουμας βλεπει οτι πολυ συντομα ο Εσωκομματικο Αντιπαλος-αντι τσιπρας,ακουγεται στο ονομα-ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ!
Ο Γ.ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ μαζι με το κινημα των «53» θα αντισταθουν στο τσουναμι μετρων που θα ερθουν βασει του υπογραφέντος Μνημονιου,οπου και θα ερθει και δευτερη ρηξη-διάσπαση στους κολπους του Συριζα με την δημιουργία νέου πολιτικού φορέα! Αυτος ο νεος πολιτικος φορεας,ενδεχεται να απορροφηση στους κολπους του, και το Κομμα ΛΑΕ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΧΗΓΟ-ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΎΛΟΥ! Με τα ενδεχομενα αυτα.....σε λιγοτερο απο 2 χρονια,τι αλλο? Εκλογες Ξανα!

Αρθρο Σπυρος Πριφτης email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/12/15 21:12

    Τελικά μας φτύνουν όλοι...... πάμε όπου φυσάει ο άνεμος και μετά σου λέει γιατί δεν μας εμπιστεύεται πια ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ στον κόσμο όλο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *