ροή ειδήσεων

3 must applications που θα «σώσουν» τις διακοπές σας!


Google Play και καλοκαιρινές διακοπές; Κατεβάστε τα 3 must apps για ταξίδια....
Δείτε τις εφαρμογές που πρέπει να έχετε στο smartphone ή το tablet σας εν όψει των εξορμήσεών σας.

Είτε περιοριστείτε σε κοντινές αποδράσεις κοντά στην πόλη είτε έχετε κάνει το σχεδιασμό και τις οικονομίες σας το χειμώνα, φροντίστε να εξοπλίσετε και το κινητό ή το tablet σας.

Διαβάστε, λοιπόν, πώς μια σειρά από χρήσιμα applications μπορούν να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη και τις διακοπές σας πιο ξένοιαστες και διασκεδαστικές.

SeatGuru

Σε περίπτωση που μεταβείτε στον προορισμό σας με αεροπλάνο, ρίξτε μια ματιά στη βάση δεδομένων του SeatGuru, βρείτε το χάρτη του αεροσκάφους με το οποίο θα ταξιδέψετε και κλείστε τις πιο άνετες θέσεις! Ιδίως αν το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετές ώρες πτήσης, αμαρτία είναι να ταλαιπωρηθείτε, ενώ μπορείτε να το αποφύγετε.

Κατεβάστε την εδώ: bit.ly/1Tpseiq

Airbnb

Είτε δεν «παίζουν χρήματα» για ξενοδοχείο και για ενοικιαζόμενα δωμάτια είτε είστε από εκείνους που κανονίζουν τελευταία στιγμή τα πάντα (σε τελική ανάλυση, μπορεί κάτι να πάει στραβά), το Airbnb μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο. Τώρα που έχουμε μάθει να το χρησιμοποιούμε και στη χώρα μας, μπορεί να σας εξασφαλίσει κατάλυμα σε τιμή πολύ χαμηλότερη από αυτή που θα πληρώνατε υπό άλλες συνθήκες.

Κατεβάστε την εδώ: bit.ly/1m8mnvp

Here

Αν είστε δυσαρεστημένοι από τους χάρτες της Google ή προβληματίζεστε με την περιορισμένη offline λειτουργικότητά τους, όταν βρίσκεστε δίχως πρόσβαση στο internet, αξίζει να δώσετε μια ευκαιρία στο Here. Πρόκειται για μια εφαρμογή πλοήγησης, η οποία φέρει την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία της Nokia.

Μπορείτε να κατεβάσετε χάρτες για πάνω από 100 χώρες, ώστε να τους έχετε διαθέσιμους offline, ενώ για πάνω από 40 χώρες υπάρχει καταγραφή της κίνησης στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο. Η εφαρμογή περιλαμβάνει ακόμα και χάρτες αεροδρομίων και μεγάλων εμπορικών κέντρων.

Κατεβάστε την εδώ: bit.ly/1yA2bsb

techit




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *