ροή ειδήσεων

Νέο 5άρι στη Ρόδο στη χθεσινή κλήρωση του Τζόκερ


Αναζητείται νικητής για 11 εκατ. ευρώ μετά το 14ο τζακ ποτ...
Παρά τις 15 εκατ. στήλες που συμπληρώθηκαν δεν βρέθηκε νικητής στην πρώτη κατηγορία - Δεκαπέντε νικητές στη δεύτερη κατηγορία μοιράστηκαν από 44.000 ευρώ

Μπορεί να συμπληρώθηκαν περισσότερες από 15 εκατομμύρια στήλες ωστόσο ούτε την Πέμπτη κατάφερε να βρεθεί ένας μεγάλος τυχερός που να προβλέψει σωστά τα 6 νούμερα (5+1) του Τζόκερ προκειμένου να κάνει δικά του τα 9 εκατομμύρια της κλήρωσης.

Έτσι μετά από 14 συνεχόμενα τζακ ποτ το ποσό που θα κληρωθεί την Κυριακή αναμένεται να είναι τουλάχιστον 11 εκατομμύρια ευρώ.

Την Πέμπτη δεν βρέθηκε ούτε ένα δελτίο που να έχει προβλέψει την τυχερή εξάδα των αριθμών 19, 21, 31, 41, 42 με Τζόκερ το 16.

H «εικόνα» της κλήρωσης της Πέμπτης



Στη δεύτερη κατηγορία με πέντε σωστές προβλέψεις οι νικητές, αντίθετα, ήταν 15 με τον καθένα να κερδίζει 44.357 ευρώ. Τα τυχερά δελτία αυτής της κατηγορίας παίχθηκαν σε Καρδίτσα, Θεσσαλονίκη, Νέα Σμύρνη, Ρόδο, Ριζόμυλο Μαγνησίας, Παλαιό Φάληρο και Αθήνα.

Σημειώνεται ότι φέτος 17 υπερτυχεροί της πρώτης κατηγορίας έχουν μοιραστεί 43 εκατ. ευρώ. Διόλου ευκαταφρόνητη είναι και η κατηγορία του 5αριού στην οποία βρέθηκαν 351 νικητές και μοιράστηκαν 22 εκατ. ευρώ.

Από την αρχή της χρονιάς το Τζόκερ έχει μοιράσει πάνω από 112 εκατ. ευρώ στους τυχερούς παίκτες του.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *