ροή ειδήσεων

Ξανά, πρωταθλητές Ελλάδας!



ΕΙΜΑΣΤΕ (ξανά) ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος... κέρδισε χθες και τον Π.Α.Σ.Κ.Α. με 67-48 και κατέκτησε έναν ακόμη τίτλο, αποδεικνύοντας την πλήρη κυριαρχία του στο ελληνικό μπάσκετ με αμαξίδιο. Στο χθεσινό «τελικό» με την αθηναϊκή ομάδα, ο Γ.Σ.Δ. ανέβασε την απόδοση του στο γ’ δεκάλεπτο ξέφυγε στο σκορ και επιστρέφει σήμερα το μεσημέρι στη Ρόδο (η άφιξη στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» στις 13:45). Πολυτιμότερος αθλητής του φάιναλ-φορ αναδείχθηκε ο αρχηγός της ομάδας μας Μιχάλης Χατζηδημητρίου. Τα αναμνηστικά μετάλλια στους διαιτητές, τους κριτές και τους Σαμαρείτες απένειμε ο Γενικός Γραμματέας της ΟΣΕΚΚ, Χάρης Περδίκης. Την τρίτη θέση κατέκτησε ο Άτλας και την απονομή των μεταλλίων έκανε ο Κωνσταντίνος Σιάχος, Γενικός Γραμματέας της ΕΑΟΜ- ΑΜΕΑ και πρόεδρος του ΠΑΣΚΑ. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Π.Α.Σ.Κ.Α. και την απονομή έκανε ο Γενικός Γραμματέας της ΟΣΕΚΚ, Χάρης Περδίκης. Στην πρωταθλήτρια ομάδα Γ.Σ. Δωδεκάνησος, την απονομή των μεταλλίων έκανε ο βουλευτής Δωδεκανήσου, Δημήτρης Γάκης, ενώ το τρόπαιο έδωσε στον αρχηγό Μιχάλη Χατζηδημητρίου, ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΚ, Γιώργος Κούζας.
Μετά το τέλος του αγώνα ο Μανώλης Ευσταθίου είπε: «Να ευχαριστήσω τους παίκτες για την άριστη συνεργασία μας, τον συνεργάτη του Βαγγέλη Χατζηαντωνίου, το γενικό αρχηγό Τάκη Καλούδη και ειδικά τον πρόεδρο μας κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου για την εμπιστοσύνη του, στο πρόσωπο μου».
Τα δεκάλεπτα ήταν: 9-10, 22-23(ημ.), 35-41, 48-67
Διαιτητές: Τσούντσουρας- Μπίκας- Καραβίτης
Π.Α.Σ.Κ.Α. (Χρόνης): Βατικιώτης, Σγαρδέλης 6, Μυρωνάκης, Τζούμας, Χατζηαργυρίου, Διαμαντής 1, Γκοτζαράι, Κουνιάς 3, Παπαστάμος 2, Μακρής 29, Ντομτζιόνι 7, Σπέντζος.
Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Ευσταθίου): Λουκάς, Χαρτερός, Μιχαήλου, Χαμαντί 21, Πλαγγέτη, Ζαραγκότας 9, Χατζηδημητρίου 6, Δαούλας 2, Βασίλεβ, Παππάς 26, Στυλιανακάκης 4.

news12.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *