ροή ειδήσεων

Στην πρώτη τουριστική έκθεση της Πολωνίας, αποκλειστικά για την Ελλάδα, συμμετείχαν το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου


Αναμένεται σημαντική αύξηση των αφίξεων Πολωνών τουριστών,... που λόγω των διεθνών εξελίξεων στην Ανατολική Μεσόγειο, στρέφονται προς την Ελλάδα



Ιδιαιτέρως θετικά για την περιοχή μας είναι τα μηνύματα που έρχονται από την δυναμικά ανερχόμενη Πολωνική αγορά, όπου για πρώτη φορά διοργανώθηκε τουριστική έκθεση αποκλειστικά για την Ελλάδα.

Στην έκθεση Grecka Panorama, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 11-13 Δεκεμβρίου, στο Torwar Arena, στη Βαρσοβία, η Ρόδος εκπροσωπήθηκε από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, σε ένα περίπτερο 16 τμ, που απέσπασε εξαιρετικά σχόλια από τους επισκέπτες, και όπου είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για τις ομορφιές του τόπου μας, τη γαστρονομία και τις εναλλακτικές δράσεις και δραστηριότητες που προσφέρονται στην περιοχή μας.



Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, σε δύο μεγάλες γιγαντοοθόνες προβαλλόταν επαναλαμβανόμενα το video της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την προβολή των νησιών της, ενώ παράλληλα, ξεχωριστή νότα έδωσε το ειδικό μηχάνημα και η οθόνη που είχαν εγκατασταθεί για την προβολή σε 3d animation των προορισμών της .



Στα πλαίσια του επίσημου δείπνου, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο SHERATON WARSAW, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015, έγινε ειδική εκδήλωση από την

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, κατά την οποία βραβεύτηκαν τουριστικά πρακτορεία για την συνεχή στήριξη και συνεισφορά τους στην προώθηση των προορισμών μας στην πολωνική αγορά.



Η βράβευση έγινε από τον κ. Παναγιώτη Κουνάκη, ο οποίος παρέστη στην έκθεση της Πολωνίας με διπλή ιδιότητα, του μέλους της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Επιχειρηματικότητας, παρόντος του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη.



Τα πρακτορεία που βραβεύτηκαν είναι τα κάτωθι:

* Tui Poland

* Thomas Cook Poland

* Grecos

* Itaka

* Wezyr

* Net Holidays

* 7 islands

* Easy Travel

Η πρώτη αυτή διοργάνωση του Grecka Panorama έγινε δεκτή με μεγάλη ικανοποίηση από σύσσωμη την πολωνική τουριστική αγορά, καθώς, όπως σχολίαζαν Πολωνοί τουριστικοί παράγοντες, ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε γίνει κάτι τόσο μεγάλο, στοχευμένο και δυναμικό για την τουριστική Ελλάδα, στη χώρα τους. Σύμφωνα με στελέχη των πολωνικών tour operators, η Ελλάδα βρίσκεται σταθερά πλέον στην κορυφή των δημοφιλέστερων προορισμών για τους Πολωνούς. Εκτιμάται ότι την περίοδο του 2015, οι αφίξεις Πολωνών στην Ελλάδα ξεπέρασαν τις 700.000 - μόνον με πτήσεις charter υπολογίζεται ότι έγιναν 500.000 αφίξεις – ενώ για την περίοδο του 2016, αναμένεται περαιτέρω αύξηση μεταξύ 5%-10%, που ενδέχεται να είναι και μεγαλύτερη, λόγω των διεθνών εξελίξεων στην Ανατολική Μεσόγειο.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *