ροή ειδήσεων

Χαλάει από την Τετάρτη ο καιρός με τσουχτερό κρύο η Πρωτοχρονιά


Με χιονοπτώσεις στα βόρεια και αρκετό κρύο σε όλη την χώρα θα μπει ο νέος χρόνος αφου...



απο την Τετάρτη θα αλλάξει ριζικά το σκηνικό του καιρού Η πρόγνωση του καιρού μέχρι και την Πρωτοχρονιά:

Κυριακή 27/12 Τοπικά αυξημένες νεφώσεις τα ανατολικά και νότια την Κυριακή. Στην υπόλοιπη χώρα, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΑ 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία. Παγετός κατά τόπους τη νύχτα και νωρίς το πρωί, στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Δευτέρα 28/12 Γενικά αίθριος ο καιρός τη Δευτέρα με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά και τα νότια. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 μποφόρ. Σε μικρή άνοδο η θερμοκρασία. Παγετός κατά τόπους τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά.

Τρίτη 29/12 Γενικά αίθριος και την Τρίτη ο καιρός, με τοπικές νεφώσεις στο Ιόνιο και από το βράδυ στα Βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κατευθύνσεις, 3 με βαθμιαία 5 στα πελάγη, τοπικά 6 μποφόρ. Χωρίς ιδιαίτερη μεταβολή η θερμοκρασία. Παγετός κατά τόπους τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.

Τέταρτη 30/12 Στο ανατολικό Αιγαίο τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα, νεφώσεις με τοπικές βροχές, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά την Τετάρτη. Χιόνια αρχικά στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και από το βράδυ στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας και πιθανώς της κεντρικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΑ 5 με 7 μποφόρ. Βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση στα κεντρικά και βόρεια. Παγετός κατά τόπους τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Πέμπτη 31/12 - Παραμονή Πρωτοχρονιάς Κακοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με χιονόνερο κατά τόπους. Χιόνια στα ορεινά και βόρεια της χώρας και πιθανώς και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Βελτίωση το βράδυ στα βόρεια και τη νύχτα στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΑ 5 με 7 και στα ανατολικά και νότια πελάγη τοπικά 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Σε πτώση η θερμοκρασία. Παγετός κατά τόπους τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Παρασκευή 1/1/2016 - Πρωτοχρονιά Στα δυτικά παροδικές νεφώσεις. Στα βόρεια τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων κυρίως στη Μακεδονία. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας νεφώσεις με χιονόνερο κατά τόπους. Χιόνια στα οριενά και ημιορεινά και πιθανώς σε πεδινές περιοχές της κεντρικής χώρας. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ στα ηπειρωτικά. Άνεμοι από βόρειες κατευθύνσεις, στα δυτικά 4 με 5 και στα ανατολικά 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση. Παγετός κατά τόπους τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *