ροή ειδήσεων

Η Ελλάδα σταθερά κορυφαίος προορισμός για τους Πολωνούς τουρίστες


Η Ελλάδα εξακολουθεί να εντάσσεται στη λίστα με τους κορυφαίους προορισμούς... για τους Πολωνούς τουρίστες, όπως ανέφεραν οι μεγαλύτεροι Τour Οperators της Πολωνίας στη τουριστική έκθεση της Βαρσοβίας «Grecka Panorama 2015» που διοργάνωσε η North Events.

Σύμφωνα με τους Tout Operators το 27,5% των Πολωνών τουριστών επιλέγει τουριστικά πακέτα για την Ελλάδα, ακολουθεί η Τουρκία (με 14,4%) και η Ισπανία με 12,3%.

Οι 10 κορυφαίοι ελληνικοί τουριστικοί προορισμοί περιλαμβάνουν την Κρήτη, την Ρόδο, την Ζάκυνθο, την Κέρκυρα, της Κω, την Χαλκιδική, την Κεφαλονιά και την Καβάλα.

Ο Εμπορικός Ακόλουθος της Πολωνικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, Miroslaw Gojdz ανέφερε ότι: «Ο αριθμός των Πολωνών επισκεπτών στην Ελλάδα διπλασιάστηκε σε διάστημα τριών ετών, εκτιμώντας ότι φέτος θα φθάσει τις 900.000 τουρίστες.

Η πολωνική αγορά μπορεί να εξελιχθεί σε μια από τις κυριότερες αγορές για τον ελληνικό τουρισμό την επόμενη τριετία, με τον αριθμό των Πολωνών που θα επισκέπτονται την Ελλάδα να μπορεί να φθάσει το επίπεδο των 1,5 εκατ. τουριστών.

Σύμφωνα με όλα τα διαθέσιμα στοιχεία και τις εκτιμήσεις τουριστικών παραγόντων, η Πολωνία αποτελεί μία από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες αγοράς προέλευσης επισκεπτών για την Ελλάδα, την τελευταία διετία».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *