ροή ειδήσεων

Ρόδος: Διαρρήκτες για… κλάματα! Ποιο ήταν το λάθος που τους στοίχισε ακριβά


Το γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μία είδηση που έρχεται από τη Ρόδο... με «πρωταγωνιστές» δύο επίδοξους διαρρήκτες!


Ήταν απόγευμα Τρίτης (15/12/2015) όταν, σύμφωνα με τη Ροδιακή, ένας κάτοικος του νησιού που διέμενε σε μονοκατοικία στην ευρύτερη περιοχή Αφάντου, αναχώρησε από το σπίτι του.

Το σπίτι, φαίνεται ότι είχε μπει στο στόχαστρο διαρρηκτών, οι οποίοι παρακολουθούσαν τις κινήσεις του. Οι δράστες (εκτιμάται ότι ήταν δύο τουλάχιστον) κατάφεραν να μπουν στο σπίτι και να το λεηλατήσουν στην κυριολεξία.

Αμέσως, άρπαξαν το πορτοφόλι του ιδιοκτήτη, το οποίο περιείχε το ποσό των 950 ευρώ, χρήματα τα οποία προορίζονταν για τη δόση του ΕΝΦΙΑ καθώς επίσης και για τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων που κατέχει.

Επειδή όμως όπως λέει και η παροιμία, «ο Θεός αγαπά τον κλέφτη, αλλά πού περισσότερο αγαπά τον νοικοκύρη» ο νοικοκύρης επέστρεψε την ώρα που εκείνοι αλώνιζαν ακόμα το σπίτι του! Έντρομοι οι δύο διαρρήκτες, που άκουσαν το αυτοκίνητο να πλησιάζει, εγκατέλειψαν τους χώρους που λεηλατούσαν και έφυγαν τρέχοντας από την πίσω πόρτα παίρνοντας μαζί τους βεβαίως το πορτοφόλι με τα 950 ευρώ.

Η αγωνία τους να μην εντοπιστούν από τον ιδιοκτήτη ήταν τόσο μεγάλη, που πήδηξαν από τοίχο ύψους 3 περίπου μέτρων ενώ στη συνέχεια «εγκλωβίστηκαν» μέσα στις τριανταφυλλιές του κήπου. Σε αυτή την προσπάθεια, τους έπεσε το πορτοφόλι που είχαν αρπάξει νωρίτερα.

Ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και στη συνέχεια ένα κλιμάκιο της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου έφθασε στο σημείο για να καταγράψει το τι είχε συμβεί.



newsbomb.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *