ροή ειδήσεων

Αποκαλυψη ποια ειναι τα Σκοτεινα Πολιτικα Προσωπα στην Ελλαδα, και ο ρολος τους για Αποσταθεροποιηση της Χωρας μας!

Το σχέδιο Αποσταθεροποίησης της Χώρας από ξένα Κέντρα μόλις Ξεκίνησε!... Με την βοήθεια από Εγχώριους
Υψηλούς Παράγοντες και μη;
Εφαρμόζουν και εκτελούν τις επιταγές-εντολές που έχουν πάρει, από τις γνωστές άγνωστες ξένες Μυστικές Υπηρεσίες;
Ο Δούρειος ίππος μέσα στο Σύριζα!

Με την πτώση του δικομματισμού ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, και την άνοδο στην εξουσία του Σύριζα, πολλά ξένα κέντρα θορυβήθηκαν με το άγνωστο ακροαριστερό αυτό κόμμα!

Έτσι ίσως θέλουν να πιστεύουμε εμεις, γιατι στην πραγματικότητα όσοι γνωρίζουν τον τροπο που δουλεύουν-λειτουργούν αυτά τα κέντρα, γνωρίζουν απο πρότερου οτι έχουν σκιαγράφηση εξονυχιστικά οχι μονο το κομμα που λεγεται Συριζα, αλλα εχουν ακτινογραφίσει και τα πρόσωπα που το απαρτίζουν, απο την ωρα που δημιουργήθηκε αυτο το κομμα,και οχι φυσικά τωρα!

Η Μέθοδος αυτή λειτουργεί ανεξαιρέτως κομματος, με αυτες τις Μυστικες Υπηρεσίες να εχουν ερθει σε επαφη με διαφόρους Πολιτικους, Στρατιωτικούς,Δημοσιογράφους, Επιχειρηματίες, μεχρι και Ιερεις και απλους πολιτες! Συγκεκριμένα το άνοιγμα του Συριζα σε άλλα στελέχη κυριος απο τον χωρο του Πασοκ, και με την ενσωμάτωση τους στα ψηφοδέλτια του Συριζα,και μετεπειτα μεσα στην κυβέρνηση, έδωσαν και άνοιξαν την πορτα διάπλατα στο να παρεισφρήσουν πρόσωπα που δουλεύουν για λογαριασμ'ο τριτων!


Το φαινόμενο διχασμένες προσωπικότητες μέσα στο Σύριζα!

Μέσα στο Συριζα, λένε οτι το καθε στέλεχος μπορει να εχει διαφορετικες αποψεις, ακόμα και να διαφωνεί με την Κυβέρνηση που υπηρετει? Ετσι ειναι?
Παραδειγμα ο Φιλης! Δεν πιστευει στην ιστορικη αληθεια της Γενοκτονιας των Ποντίων! Αλλα στελέχη του Συριζα υποστηρίζουν τα Σκόπια με την ονομασια Μακεδονια?
Γενικος διαπιστωνουμε μια διχασμένη προσωπικοτητα στης αποψεις τον στελεχων τους,που πολλες απο αυτες ειναι και Ανθελληνικές, με την Κυβερνηση να εχει αλλη αποψη απο τα στελέχη της προσωρινός,και να κρατα την παγια Ελληνικη πολιτικη!

Φίλης-Πανούσης είναι τα ίδια σκοτεινά πρόσωπα!

Η δηλώσεις Φιλη που ξεσήκωσαν το συνολο των Ελλήνων, δημιουργώντας αναταραχή, εχουν την ίδια αξια και αφορμη με τις Δηλώσεις Πανουση, οτι τον απείλησαν ενεργά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και Τρομοκράτες,πετυχαίνοντας πολιτικη αστάθεια απο την μεριά του!

Η δε Υπουργοποίηση του Πανούση στο Υπ. Δημοσιας Ταξης ηταν πύρρειος νικη για τα ξενα κεντρα-υπηρεσιες! Διότι διείσδησαν μέσα σε ενα μειζον Εθνικό φορεα οπως ειναι η Ελληνική Αστυνομία, αλλα κυρίως η ΕΥΠ!

Παντα πίστευαν η Ξενες Υπηρεσιες οτι η Ελληνικες Τρομοκρατικες Οργανωσεις εχουν στενή σχεση με τα κόμματα της Αριστερας, ισος και αυτος να ηταν και ο σκοπος-αποστολή του Πανουση;

Μπαίνει στο παιχνίδι και η Χρυσή Αυγή!

Οπου φτώχεια,Ανεργία,Λαθρομετανάστευση,Εγκληματικότητα, παντα ανεβαινουν τα ακροδεξιά κόμματα! Ποση δεν ειπαν για το ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου οτι καλα του εκαναν,και οτι κατι τέτοιο θα πρεπει να γινει σε όλους τους πολιτικούς! Τωρα εμφανιζουν εντολέα και ηθικο αυτουργό του ξυλοδαρμού τον Κασιδιαρη! Ετσι ειπε ενας μάρτυρας που ηταν παρών απο τους εκατοντάδες που ηταν εκει! Αρα νεα πολιτική αντιπαράθεση με πολλους πολίτες που ακολουθούν αυτο το πολιτικο μόρφωμα λογω εξαθλίωσης απο τα Μνημόνια να πιστεύουν
οτι βρήκαν την ευκαιρία τα φιλο μνημονιακά κόμματα να εξαλείψουν το μονο αληθινο πατριωτικό κόμμα στην Ελλαδα;

Αδιαφορία απο Ρωσια!

Ειδαν και αποειδαν με τα καμώματα του Τσιπρα ,Ρωσια και Πουτιν- που τα αναλύω αναλυτικα στο Αρθρο μου με τιτλο : Ρωσικη ΒΟΜΒΑ Για Τσιπρα,Παππα, Φλαμπουράρη, Φιλη, Βουτση, Που μόλις έσκασε! Το χρονικο της Μεγαλης Προδοσιας! Ο Πολεμος των Κατασκοπων, Και ο Μεγαλος χαμενος!Ποιος Αλλος; Η Ελλαδα!

Το θέμα ειναι οτι η Ρωσια θελει σταθεροτητα στην Ελλαδα,αλλα και εναν Αξιομαχο πολιτικό συνομιλητή, ο Τσιπρας γι αυτούς δεν ειναι! Μια αλλαγη Κυβέρνησης που θα εχει μέσα άτομα οπως τον Νεο Προεδρο της ΝΔ που θα προκυψει απο τις εσωκομματικές εκλογές, παλι δεν το καλο βλεπει ο Πουτιν, και πως να τους δει με αλλο ματι, ποιον τον Αδωνι! Τον Μητσοτάκη (Εκπροσωπεί της Τροικας και τον Γερμανών) Για να μην παρεξηγηθώ οτι παίρνω μερος υπερ καποιου,οχι οτι Μειμαράκης,Τζιτζικώστας, ειναι αυτη που θα θεσουν της βασης για μια νεα καλύτερη πολιτικη με την Ρωσια! Να ειστε σίγουρη οτι η Ρωσια στην περίπτωση επανεμφάνισης Σαμαροβενιζελου και σια, θα προτιμησουν μια Γενικη Αστάθεια στην Ελλάδα, διότι η Κυβέρνησης αυτη θα ειναι ελεγχόμενη πισθάγκωνα στους δανειστές μας! Και η Κυβέρνηση Συριζα δεν ειναι ελεγχομενη πισθάγκωνα στους δανειστές μας θα μου πειτε! Ναι ειναι! Αλιμονο στην Ελλαδα μας!



Αρθρο Σπυρος Πριφτης email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *