ροή ειδήσεων

ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΝΕΑ !! ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΞΗΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

προβλέπεται μεγάλη ξηρασία τις επόμενες 15 τουλάχιστον ημέρες σε όλη σχεδόν τη Ελλάδα...
Τα νέα προγνωστικά στοιχεία του Greek-Weather.Org, δείχνουν πως ως και τις 15 Δεκεμβρίου, ισχυρός αντικυκλώνας θα ''καθίσει'' κυριολεκτικά πάνω από τη Μεσόγειο και τη χώρα μας, εμποδίζοντας τη δημιουργία χαμηλών βαρομετρικών στη περιοχή μας και δίνοντας καλοκαιρία και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας χωρίς βροχές και χιόνια.

Τώρα το γνωστό σαιτ καιρού μας τονίζει πως άλλαξαν τα προγνωστικά στοιχεία και θέλουν καλό καιρό όπως τονίζει το τελευταίο 24ωρο, ως περίπου και τις 15-16 του μήνα.

Ωστόσο το Greek-Weather.Org προβλέπει πως το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει προς το χειμωνιάτικο, μέσα στο χρονικό διάστημα 20-31 Δεκεμβρίου, δηλαδή στην περίοδο των εορτών, ενώ δεν αποκλείει μέσα στις γιορτές χιόνια ακόμα και σε περιοχές με ιδιαίτερα χαμηλό υψόμετρο σε βόρεια και κεντρική Ελλάδα, ενώ προβλέπει και αρκετές καταιγίδες.

Ουσιαστικά θα επικρατήσει αρκετή ξηρασία ιδιαίτερα στην Θεσσαλία τις επόμενες περίπου 15 μέρες, ενώ όπως βλέπουμε, θα έχουμε έναν Δεκέμβριο που θα κυλίσει όπως ο Νοέμβριος, τονίζει τέλος η γνωστή ιστοσελίδα καιρού της Ελλάδας. Γι' αυτό οφείλεται αποκλειστικά και μόνο το φαινόμενο Ελ Νίνιο, το οποίο σε άλλες περιοχές δίνει ακραία καιρικά φαινόμενα και σε άλλες περιοχές δίνει ξηρασία και υψηλές θερμοκρασίες κάτι που ως τώρα συμβαίνει μόνο στη χώρα μας.

Το γεγονός τέλος... ότι η πρόγνωση του καιρού για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι πολύ δύσκολη ως ακατόρθωτη φέτος, οφείλεται και πάλι στο φαινόμενο Ελ Νίνιο και η αστοχία σε περίπτωση μίας τόσο μακροπρόθεσμης πρόβλεψης είναι αρκετά μεγάλη.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *