ροή ειδήσεων

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν μπορούμε να δώσουμε μεγαλύτερες αυξήσεις

Σε ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριος Σαντορινιός,... δήλωσε ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν μεγαλύτερες αυξήσεις, αναφερόμενος στο θέμα των αυξήσεων στις απολαβές των δημοσίων υπαλλήλων, την ώρα που σύσσωμη η κυβέρνηση φώναζε μέχρι πριν λίγο καιρό, ότι δεν θα δοθούν αυξήσεις και την ώρα που ανακοινώνονται η μία μετά την άλλη νέες φορολογίες για τους πολίτες. Παρ' όλα αυτά τόνισε πως: «Παρά το ότι είναι πολύ μικρές οι αυξήσεις, δεν είναι πραγματικές, εντούτοις είναι ουσιαστικές» και θα επιφέρουν διαφορά στην οικονομία.

Στη συνέχεια στάθηκε στο γεγονός πως οι αυξήσεις δίνονται εκεί που πρέπει: «Δεν θα τα παντελονιάσει κάποιος δημόσιος υπάλληλος να τα πάει στην Ελβετία», είπε ο κ. Σαντορινιός.

Αναφέρθηκε επίσης στο θέμα της ανακεφαλαιοποίησης λέγοντας ότι αυτή έγινε επειδή «δεν αντιμετωπίστηκε το θέμα των κόκκινων δανείων», θεωρώντας προφανώς αντιμετώπιση, το γεγονός ότι πλέον τα «κόκκινα δάνεια» θα πωλούνται στα distress funds, κάτι που δικαιώνει το σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», ενώ διαβεβαίωσε: «Δεν θα κάνουμε άλλη ανακεφαλαιοποίηση» γιατί στόχος της κυβέρνησης δεν θα είναι όλοι, αλλά οι «Στρατηγικοί κακοπληρωτές».

Στη συνέχεια κατηγόρησε την αντιπολίτευση, πως προσπαθεί να ανεβάσει τους τόνους, την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να κλείσει τη συμφωνία με τους δανειστές. «Από χτες που αναμένεται η λήψη της δεύτερης υποδόσης, τόσο αυξάνεται η ένταση από την αντιπολίτευση», είπε και έκλεισε την ομιλία του με τη φράση: «Θα προστατεύσουμε τα λαϊκά στρώματα και τους μικρομεσαίους και θα πετύχουμε το στόχο μας».

protothema

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *