ροή ειδήσεων

ΓΚΑΛΟΠ - ανατροπή στη ΝΔ!


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει φοβερή ρελάνς και περνάει άνετος στον δεύτερο γύρο!...

Την αγωνία, αλλά και την αποφασιστικότητα του εκλογικού σώματος για τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ, καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Interview, που έγινε για λογαριασμό της Βεργίνα Τηλεόραση.

Σύμφωνα με τη νέα πανελλαδική δημοσκόπηση, που έγινε σε δείγμα 1.000 ατόμων, στην πρόθεση ψήφου προηγείται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενώ «μάχη» θα δοθεί για τη δεύτερη θέση. Η εκλογή προέδρου, κατά τα φαινόμενα, είναι πιθανό να οδηγηθεί σε δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά, στην πρόθεση ψήφου προηγείται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με 36% και ακολουθούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 24% , ο Απόστολος Τζιτζικώστας με 19% και ο Άδωνις Γεωργιάδης με 17%.

Στην ερώτηση «ποιος έχει καταθέσει σήμερα την καλύτερη πρόταση για τη ΝΔ», υψηλότερα, με ποσοστό 31%, εμφανίζονται τα ποσοστά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη , ενώ ακολουθεί με 24% ο Κυριάκος Μητσοτάκης και με 17% οι Απόστολος Τζιτζικώστας και Άδωνις Γεωργιάδης.

Ενδεικτική της αποφασιστικότητας που φαίνεται να δείχνει το εκλογικό σώμα, είναι η απάντηση ότι σε ποσοστό 87% θα ψηφίσουν την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, ενώ σε ποσοστό 83% οι ερωτηθέντες απαντούν ότι κανένας από τους υποψηφίους δεν θα μπορούσε να διασπάσει την ενότητα της ΝΔ.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *