ροή ειδήσεων

Να Το Μάθουν Όλοι Η ΔΕΗ Έχασε Δικαστήριο Από Καταναλωτή Που Το Κρατάει Κρυφό Και Δεν Θέλει Να Το Ξέρουν Οι Έλληνες


Η κατάληξη της δικαστικής διαμάχης που η ΔΕΗ δεν θέλει να μάθετε με τίποτα!!!...

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΕΛΑΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Ο πελάτης υποστήριξε και δικαιώθηκε από το Δικαστήριο ότι ο λογαριασμός της επιχείρησης περιελάμβανε κι άλλες χρεώσεις (Δημοτικά Τέλη, ΕΡΤ και χρεώσεις προς τρίτους) και ότι η αξία του ρεύματος είχε καλυφθεί από την αρχική εγγύηση !!!

Η διοίκηση της ΔΕΗ κρατά μυστική την υπόθεση γιατί δημιουργεί νομολογία !!!

Κέρδισε το ποσό των 6.500 ευρώ από τη ΔΕΗ διότι του έκοψε την παροχή ρεύματος λόγω οφειλής. Ο δικηγόρος του Κολωνακίου προσέφυγε στη Δικαιοσύνη και βρήκε το δίκιο του, όμως μετά από 4 χρόνια.

Το νομικό «πάτημα» του δικηγόρου ήταν ότι ο λογαριασμός της επιχείρησης περιελάμβανε κι άλλες χρεώσεις (Δημοτικά Τέλη, ΕΡΤ και χρεώσεις προς τρίτους). Ο δικηγόρος άφησε το λογαριασμό απλήρωτο και η ΔΕΗ του έκοψε το ρεύμα. Ο δικηγόρος, όμως, υποστήριξε στο Δικαστήριο ότι αξία του ρεύματος είχε καλυφθεί από την αρχική εγγύηση του πελάτη.

Έτσι δεν συνέτρεχε ο λόγος διακοπής του ρεύματος.

Το Δικαστήριο αναγνώρισε το δίκαιο του επιχειρήματος και υποχρέωσε τη ΔΕΗ να καταβάλει ως αποζημίωση το ποσό των 6.500 ευρώ για τη ζημιά που υπέστη ο επαγγελματίας. Ο λογαριασμός της ΔΕΗ ως γνωστό δεν αφορά μόνο την κατανάλωση του ρεύματος. Το νομικό θέμα που προκύπτει είναι πως η ΔΕΗ προχωρά στο επόμενο βήμα που είναι η διακοπή ρεύματος, όταν δεν επιτρέπει στον πελάτη να πληρώσει την κατανάλωση του ρεύματος και μετά να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα της.Πάντως η διοίκηση της ΔΕΗ κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό την υπόθεση διότι δημιουργεί νομολογία.

http://scoops.gr/

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *