ροή ειδήσεων

Ξαναχτύπησε η απατεώνισσα με τις ηλεκτρονικές αγγελίες για κινητά


Το τελευταίο της θύμα, ένας 35χρονος από την Καβάλα, επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της... αφού βρήκε την αγγελία της online - Εκείνη τον έπεισε να αγοράσει μια προπληρωμένη κάρτα των 100 ευρώ και να της δώσει τον κωδικό ως προκαταβολή για το κινητό που θα αγόραζε

Έχουν χάσει ακόμη και οι αστυνομικοί τον λογαριασμό με τις δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί σε βάρος μιας νεαρής απατεώνισσας, που έχει εξαπατήσει δεκάδες υποψήφιους αγοραστές των κινητών που υποτίθεται ότι πουλάει σε χαμηλές τιμές μέσω ηλεκτρονικών αγγελιών!

Άλλη μια απάτη που έκανε, είχε θύμα έναν 35χρονο από την Καβάλα που είχε την ατυχία να εντοπίσει την αγγελία της 25χρονης σε ιστοσελίδα αγοραπωλησιών του διαδικτύου, σχετικά με την πώληση ενός κινητού. Επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της στις 30 Νοεμβρίου και εκείνη τον έπεισε να αγοράσει μια προπληρωμένη κάρτα των 100 ευρώ και να της δώσει τον κωδικό ως προκαταβολή.

Φυσικά, ο 35χρονος δεν παρέλαβε ποτέ το επίμαχο κινητό και κατήγγειλε την δράστιδα στην Ασφάλεια Καβάλας. Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα στοιχεία της 25χρονης που την έχει απασχολήσει επανειλημμένα για παρόμοιες υποθέσεις και σχημάτισαν σε βάρος της δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου, η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *