ροή ειδήσεων

Τη δικιά τους Ένωση αποκτούν οι στρατιωτικοί της Ρόδου


Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου η υπο ίδρυση Ενωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου κ' Μικρονήσων... διοργάνωσε την πρώτη της ενημερωτική εκδηλωση. Η συμμετοχή των στρατιωτικών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της προσωρινής διοικούσας επιτροπής, ήταν πέραν της αναμενόμενης,γεγονός που αποδεικνύει την ανάγκη ύπαρξης του σωματείου. Η διοικούσα επιτροπή ανέλυσε το καταστατικό του σωματείου και ιδίως το σκοπό και τα μεσα λειτουργίας του. Ο νομικός σύμβουλος της ένωσης, κ' Βασίλειος Καβουριού, ανέπτυξε τα νομικά επιχειρήματα και τη νομική βάση ίδρυσης του σωματείου και κάνοντας ένα βήμα παραπάνω τη νομική αναγκαιότητα ύπαρξή της.

Της παρουσίασης ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση κατά την οποία οι παρευρισκόμενοι στρατιωτικοί κατέθεσαν και ρώτησαν για τρέχοντα μείζονα προβλήματα, εν γένει των στρατιωτικών και των οικογενειών τους, τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών που παρευρέθηκε και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα.

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η μεγάλη συμμετοχή υπογραφών των ιδρυτικών μελών της Ένωσης, η οποία, κατά το νομικό σύμβουλο, δεν έχει συμβεί σε κανένα σωματείο ιδιωτικού δικαίου.

Η εκδήλωση αποτύπωσε τους καλύτερους οιωνούς και οι παρευρισκόμενοι υποσχέθηκαν τη δυναμικότητα και συλλογικότητα της Ένωσης, την ανάπτυξη της και την εντός του οριοθετημένου στρατιωτικού διοικητικού πλαισίου ανάδειξης των προβλημάτων και επίλυσης τους, που αφορούν στους στρατιωτικούς που υπηρετούν στις Μονάδες που εδρεύουν στα διοικητικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου κ' Μικρονήσων. 




Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *