ροή ειδήσεων

Αλλάχ ακμπάρ - Ο τρόμος του μέλλοντος μας


Στην ινδογρεκία του 21ου αιώνα συνυπάρχουν πολλά δόγματα, πολλοί Θεοί και πολλές παραλλαγές του λατρεύειν το Θείο...

Από τους ιάπωνες σιντοϊστές και τους φιλιππινέζους βουδιστές, ίσαμε τους κεντροευρωπαίους ευαγγελικούς και τους μεσόγειους καθολικούς, σχεδόν όλη η γκάμα των θεών της πολιτισμένης ανθρωπότητας, διατηρεί εδώ ένα μικρότερο ή μεγαλύτερο μοιράδι σε ανθρώπινες ψυχές.

Ωστόσο καμία πίστη και κανένα δόγμα δεν είναι τόσο επικίνδυνο για την ίδια την ύπαρξη του Ευρωπαϊκού πολιτισμού, όσο το σουνιτικό ισλάμ, που έχει αρχίσει να δείχνει τα ματοβαμμένα δόντια του, στις εκφυλισμένες και μπασταρδεμένες μάζες των γηγενών ευρωπαίων.

Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με μια μερίδα της ανθρωπότητας, που αιτείται του δικαιώματος της θρησκευτικής λατρείας, όντας φιλοξενούμενη σε έναν τόπο - δικαίωμα απολύτως θεμιτό - αλλά με το προοίμιο μιας τρομακτικής απειλής.
Της απειλής της παγκόσμιας κυριαρχίας του σκοτεινού και αιμάσσοντος κόσμου των ημιπαράφρονων ιμάμηδων.

Όχι!
Να βγαίνουν οι ισλαμιστές και να κάμουν πορεία στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, ημέρες χριστουγέννων, εορτάζοντας προκλητικότατα τη γέννηση του Μωάμεθ, δεν είναι διόλου το ίδιο, με το περιφέρουν παραδείγματος χάριν, τους εφέστιους θεούς των, οι σιντοϊστές φιλοξενούμενοι μας.
Το Αλλαχ Ακμπαρ των σουνιτών ισλαμιστών, δεν είναι διόλου το Άβε Μαρία των καθολικών αλλόθρησκων, που εδώ και αιώνες ζουν στην Ελλάδα [και που πάλι, σε κάποιες κρίσιμες στιγμές της ιστορίας μας, καλά κάναμε και τους το απαγορεύαμε]

Το Αλλαχ Ακμπάρ των μελαμψών λαθροεισβολέων, ισιδυναμεί με την πολεμική ιαχή ενός στυγνού κατακτητή, που δεν νιώθει πια την ανάγκη να κρύψει τις προθέσεις του...




Δεν χρειάζεται να το πολυψάξετε, για να αντιληφθείτε τον εφιάλτη του μέλλοντος μας
Κοιτάξτε προσεκτικά αυτές τις σκατόφατσες, που γιόρτασαν μέσα στα χριστούγεννα,
τη γέννηση του προφήτη τους, για να έχετε μιαν ιδέα του τι μας περιμένει.
Αληθεια που είναι τα κακόμοιρα τα "προσφυγόπουλα" εδώ;
Και που είναι οι καραθλιμένες καντίνες, με τη μαντίλα και τα τάμπλετς;
Φαίνεται, εκπλήρωσαν τον σκοπό τους και τις πέταξαν εκεί που τους αξίζει...
Αυτό που αρνούνται να καταλάβουν οι ελληνόφωνες μάζες ειναι ότι το σουνιτικό ισλάμ δεν αποτελεί απλώς μια θρησκεία, που οι πιστοί της έχουν όλο το δικαίωμα να τελούν τις λατρευτικές τους διαδικασίες, σε μια ανεξίθρησκη ευρωπαϊκή κοινωνία - όπως λόγου χάριν ο λουθηρανισμός ή ο χριστιανικός γνωστικισμός ή ο ζωροαστρισμός.
Το σουνιτικό ισλάμ είναι προπάντων ένα αμείλικτο πρόταγμα παγκόσμιας εξουσίας, που δεν απαλλάσει τους πιστούς του από το αιμοδιψές χρέος τους, παρά μόνον όταν εγκαθιδρυθεί ο Νομος του Προφήτη, απ' άκρη σ' ακρη της οικουμενης.

Η σαρία είναι ο Ιερός Νόμος που απορρέει από τις χαντίθ [προφορικές διδασκαλίες] και τις σούρες [το γραπτό κείμενο του Κορανίου] και υπερκαλύπτει κάθε κοσμική ή εθνική νομοθεσία.
Αφήνοντας το Αλλαχ ακμπαρ ελεύθερο να ακουστει στους δρόμους μιας Ελληνικής πόλης, είναι σαν επιτρέπουμε στους Τουρκους να κατεβάσουν την Ελληνική σημαία από την Ακρόπολη και να υψώσουν την ημισέληνο.

Δεν υπάρχει καμία άλλη λέξη κατάλληλη να εκφράσει το είδος του εγκλήματος που τελούν οι ροζ συμμορίτες κατά του Ελληνισμού, παρά η λέξη προδοσία.
Το γεγονός ότι οι αλβανογραικύλοι της ψωροκώσταινας αντιλαμβάνονται την πολεμική κραυγή του σουνιτικού ισλάμ ως δείγμα "προοδευτικότητας", οφείλεται μοναχά στη μαζική υπναγωγία στην οποία τους υποβάλλουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ.
Όταν κάποια στιγμή ξυπνήσουν [εκ των πραγμάτων] θα καταλάβουν ότι το Αλλάχ ακμπάρ δεν είναι παρά ο τρόμος του μέλλοντος μας.
Μοναχά που ήδη είναι αργά...


panusis.blogspot.gr/

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/12/15 09:03

    Το ίδιο έγινε τον 3ο αιώνα μ.Χ. μόνο που οι τζιχαντιστές τότε ή οι φανατικοί μουσουλμάνοι ήταν οι χριστιανοί κατά των εθνικών και μουσουλμάνων αργότερα με τις σταυροφορίες!!!! Εχει ο καιρός γυρίσματα ..... όταν σπέρνεις ανέμους, θερίζεις θύελλες!!!!!
    Τελικά ο Μαρξ είχε δίκιο ..... η θρησκεία χωρίζει τους ανθρώπους, δεν τους ενώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/12/15 09:12

    Καλά κρασά πατριώτη!!!!!! Εδώ προδόσαμε την πατρίδα μας εμείς οι ίδιο και εσύ ακόμα κοιμάσαι ....... δες πατριωτάρα μου πως καταντήσαμε την χώρα με τους διεφθαρμένους πολιτικούς μας, την μίζα, την απάτη και την λαμογιά και άσε τους άλλους. Ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας είναι οι ίδιοι οι Ελληνες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *