ροή ειδήσεων

Έκλεβε μηχανές από τα σκάφη των δουλεμπόρων


Στα σημεία όπου αποβιβάζονταν οι ταλαιπωρημένοι μετανάστες στην παραθαλάσσια περιοχή της Κω... πήγαινε ένας 47χρονος, όχι όμως για να τους βοηθήσει αλλά για να κλέψει τους κινητήρες των σκαφών που εγκατέλειπαν οι διακινητές!

Μετά από πληροφορίες, οι άνδρες του Λιμενικού έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα σε μια αποθήκη που διατηρεί ο 47χρονος και βρήκαν μέσα τέσσερις ηλεκτροκινητήρες οι οποίοι δεν έφεραν τα νόμιμα παραστατικά και φέρεται να είχαν χρησιμοποιηθεί σε σκάφη με τα οποία έγινε η μεταφορά αλλοδαπών από την Τουρκία! Μαζί με τους κινητήρες κατασχέθηκε ένα βαν που χρησιμοποίησε για να τους μεταφέρει ο δράστης, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω κατηγορούμενος για κλοπή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Με τις ίδιες κατηγορίες παραπέμφθηκαν στην δικαιοσύνη δύο αλλοδαποί που επέβαιναν σε θαλαμηγό με σημαία ΗΠΑ, η οποία ερευνήθηκε από τους λιμενικούς ενώ ήταν ελλιμενισμένη στο λιμάνι του Μανδρακίου και στο εσωτερικό της βρέθηκαν δύο εξωλέμβιοι κινητήρες για τους οποίους δεν διέθεταν νόμιμα παραστατικά. Οι κινητήρες κατασχέθηκαν και οι αλλοδαποί συνελήφθησαν.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *