ροή ειδήσεων

Απίστευτο: Μία εταιρεία προσπαθεί να αναπτύξει έναν τρόπο για να επαναφέρει ανθρώπους μετά το βιολογικό τους θάνατο

Η Humai είναι μία εταιρεία που προσπαθεί να αναπτύξει έναν τρόπο... για να μας επαναφέρει από τους νεκρούς. Αυτό που είναι ακόμα πιο ...εκπληκτικό είναι ότι λένε ότι μέσα στα επόμενα 30 χρόνια θα το έχουν καταφέρει.

Σχεδιάζουν να δημιουργήσουν ένα τεχνητό σώμα που θα μπορεί να διατηρήσει μέσα του τη συνείδησή μας από τη στιγμή του θανάτου μας και μετά.



Ενώ ακούγεται σαν να είναι βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας, είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα από ότι νομίζετε. Οι εγκέφαλοί μας είναι γεμάτοι δεδομένα και καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, η δυνατότητά μας να τα αποθηκεύουμε και να τα επεξεργαζόμαστε θα αυξάνεται.

Η Humai προσπαθεί να καταφέρει την ανθρώπινη νεκρανάσταση μέσω τεχνητής νοημοσύνης και πιστεύουν ότι μόλις σε 3 δεκαετίες θα μπορέσουν να δημιουργήσουν τον πρώτο “I-Human.”

Σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν νανοτεχνολογία για να αναδημιουργήσουν τον τρόπο ομιλίας, συμπεριφοράς και σκέψης του καθενός.



Η Humai έχει τη βάση της στο L.A και έχει ιδρυθεί από τον Josh Bocanegra που δηλώνει στην ιστοσελίδα τους: » Η Humai είναι μία εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με αποστολή να εφεύρει τη ζωή μετά το θάνατο. Θέλουμε να σας επαναφέρουμε μετά θάνατον. »

Ευχόμαστε στην εταιρεία τους τα καλύτερα.

Credit: viralthread.com

fanpage

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *