ροή ειδήσεων

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΑΔΩΝΙ – ΛΑΚΗ! «Τον έκανα να τραυλίζει μπροστά στο κοινό του» – «Παραμένει τελευταίος»!

Με αμείωτη ένταση συνεχίζετα η άγρια κόντρα Άδωνι Γεωργιάδη και Λάκη Λαζόπουλου...
Σήμερα ο κ. Γεωργιάδης είπε πως έκανε τον Λαζόπουλο να τραυλίζει μπροστά στο κοινό του, ενώ από την μεριά του ο γνωστός κωμικός, με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του, λέει, ούτε λίγο ούτε πολύ, πως ό,τι και να προσπαθεί να κάνει στον επικοινωνιακό τομέα, παραμένει τελευταίος στην κούρσα για την προεδρεία της Νέας Δημοκρατίας.

Συνεχίζοντας την κόντρα, ο κύριος Γεωργιάδης χαρακτήρισε τον Λαζόπουλο ως «τον μεγάλο ιδεολογικό του αντίπαλο. Είναι ο νούμερο 2 αντίπαλός μου μετά τον κύριο Τσίπρα». «Τον έκανα να τραυλίζει μπροστά στο κοινό του και να μιλά για τη μάνα του, και το κοινό του να τον αποδομεί», όπως είπε το πρωί της Παρασκευής στον Σκάι.

«Η εκπομπή του Λαζόπουλου δεν είναι τέχνη, είναι προπαγάνδα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ζημιά στην ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς από αυτό που έκανα προχθές πηγαίνοντας στην εκπομπή του», είπε ακόμα ο κύριος Γεωργιάδης, που μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter διεξάγει… δημοσκόπηση και ρωτά το κοινό: «Πιστεύετε τελικά ότι καλώς έκανα και πήγα στην εκπομπή του Λάκη ή όχι όπως είπαν πολλοί»

Αλ Τσαντιρι
Αν και ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος δεν έχει κάνει δηλώσεις για το θέμα, και συνεργάτες του δήλωναν πως ό,τι είχε να πει το είπε από την εκπομπή του, μια ανάρτηση στην ιστοσελίδα του, δίνει νέα «τροφή» στην κόντρα.

Οι συνεργάτες του Λάκη Λαζόπουλου χαρακτηρίζουν «χωρίς αντίκρισμα» τις «επικοινωνιακές πιρουέτες του» και αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Κάτι ήξερε τελικά ο Άδωνις που προσπάθησε να «μπουκάρει» στη… χύτρα με τα μεγάλα τηλεμερίδια».

Ολόκληρη η ανάρτηση στο altsantiri.gr:
«Χωρίς αντίκρισμα δείχνουν να μένουν οι πρόσφατες επικοινωνιακές πιρουέτες του Άδωνι Γεωργιάδη, αφού σε νέα δημοσκόπηση (της εταιρείας interview) καταλαμβάνει την τελευταία θέση μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.
Στην ερώτηση «ποιον θα ψηφίσετε για Πρόεδρο της ΝΔ αυτή την Κυριακή», το 41% των ερωτηθέντων επέλεξε τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, το 20% τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 18% τον Απόστολο Τζιτζικώστα και το 17% τον Άδωνι Γεωργιάδη.
Κάτι ήξερε τελικά ο Άδωνις που προσπάθησε να «μπουκάρει» στη… χύτρα με τα μεγάλα τηλεμερίδια.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση του εκλογικού σώματος απέναντι στους πρώην προέδρους της ΝΔ όπου η αποδοχή του Κώστα Καραμανλή αγγίζει το 90%, σε αντίθεση με τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος συγκεντρώνει ποσοστό μόλις 57% θετικών ψήφων.
Το 80% των ερωτηθέντων δήλωσε πως θα πάει να ψηφίσει για τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ».




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *