ροή ειδήσεων

Τα αδέρφια που ανακοίνωσαν στους γονείς τους ότι θέλουν να αλλάξουν φύλο με ένα μήνα διαφορά


Η Άλι ΜακΓκάριτι από τη στιγμή που γεννήθηκε ένιωθε ότι έπρεπε να είναι αγόρι....


Από την άλλη, ο αδερφός της Ράσι προτιμούσε να παίζει με κούκλες.
Μέχρι που έφτασαν στην εφηβεία και ανακοίνωσαν στους γονείς τους με ένα μήνα διαφορά ότι ήθελαν να κάνουν αλλαγή φύλου!
H μητέρα τους, Μπεθ, λέει ότι πάντα ήξερε πως τα παιδιά της είναι διαφορετικά. Με τον σύζυγό της Ρας άρχισαν να ανησυχούν όταν ο γιος τους άρχισε να βυθίζεται στην κατάθλιψη καθώς αντιμετώπιζε έντονο bullying στο σχολείο.
Στο σχολείο προσπαθούσαν να κατανοήσουν τον Ράσι και τον απειλούσαν ακόμα και με αποβολή όταν χρησιμοποιούσε τις γυναικείες τουαλέτες.
«Θα προτιμούσα να με μισούν για αυτό που είμαι παρά να με αγαπούν για κάτι που δεν είμαι Δεν το επέλεξα. Μακάρι να υπήρχε ένα τρόπος να μην είμαι έτσι», είχε πει στη μητέρα του.
Παράλληλα, η αδερφή του η Άλι έπαιζε από μικρή ποδόσφαιρο και ένιωθε ότι είχε γεννηθεί με λάθος φύλο.
Έτσι, έκανε το πρώτο βήμα να μιλήσει πρώτη στους γονείς της λίγες ημέρες πριν από τα 15α γενέθλιά της. Έχοντας τον Ράσι στο πλευρό της, μίλησε στη μητέρα τους.
«Πάντα ήθελα να είμαι αγόρι. Ποτέ δεν σας το είπα, αλλά όταν ήμουν μικρή και έπεφτα για ύπνο ευχόμουν να ξυπνήσω αγόρι».
Ένα μήνα αργότερα μίλησε στους γονείς τους και ο Ράσι.
Τα δύο αδέρφια αποφάσισαν να προχωρήσουν σε εγχείρηση αλλαγής φύλου. Ο Ράσι είναι πλέον 20 ετών και χρησιμοποιεί το όνομα Ράι, ενώ η Άλι στα 17 της είναι πλέον ο Γκάβιν.
Οι γονείς τους δηλώνουν πως τίποτα δεν έχει αλλάξει για αυτούς και το πόσο αγαπούν τα παιδιά τους.
«Οι άνθρωποι με ρωτούν τι έχω χάσει, αλλά δεν νιώθω ότι έχω χάσει τίποτα. Έχω τον γιο μου και την κόρη με τον τρόπο που θα έπρεπε να είναι» σημείωσε η μητέρα τους.
Ο Γκάβιν δήλωσε ότι είχε την αμέριστη συμπαράσταση των γονιών του και την άνευ όρων υποστήριξή τους που επέτρεψε τόσο στον ίδιο όσο και στην αδερφή του να γίνουν οι άνθρωποι που ήθελαν να είναι.
«Ακόμα και όταν η μητέρα μας δεν ήξερε τι συνέβαινε, ήξερα ότι το μόνο που την ενδιέφερε ήταν στο τέλος της ημέρας να είμαστε ευτυχισμένοι».
Ο πατέρας τους πάντα ήθελε να κάνει ένα αγόρι και ένα κορίτσι. «Έτσι και έγινε. Κάναμε ένα αγόρι και ένα κορίτσι, απλά με διαφορετική σειρά από ό,τι πιστεύαμε».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *