ροή ειδήσεων

Αγοράστε δώρα σύμφωνα με το ζώδιό τους


Οι γιορτές έφτασαν και όλοι έχουμε μπει για τα καλά στον εορταστικό κλίμα των ημερών,... με τα στολίδια στους δρόμους και στα σπίτια μας, τις μυρωδιές από τα ζαχαροπλαστεία και την ευχάριστη διάθεση που βλέπουμε στα μάτια των άλλων...




Τις μέρες αυτές θα βγαίνουμε πολύ πιο συχνά έξω, θα συναντήσουμε και θα επισκεφτούμε πολύ κόσμο και επιβάλλεται να τους κάνουμε δώρα που θα τους κάνουν χαρούμενους, για το καλό των άγιων αυτών ημερών.

Το ζώδιο των αγαπημένων μας, των φίλων, γνωστών, επαγγελματικών συνεργατών ή γενικότερα των ανθρώπων από το οικογενειακό μας περιβάλλον, μπορεί να μας παρέχει πολύτιμες πληροφορίες για το ποια είναι τα δώρα που προτιμούν ή θα τους είναι πολύ πιο χρήσιμα από οτιδήποτε άλλο που μπορεί να τους αγοράζαμε τυχαία.

ΚΡΙΟΣ

Τους ταιριάζουν δώρα που θα τους προκαλέσουν έντονες συγκινήσεις και θα τους βοηθήσουν στις περιπέτειες που συνήθως εμπλέκονται. Ακριβά ή φτηνά, δεν έχει και τόσο σημασία για εκείνους, γιατί συνήθως δεν προσέχουν καν τα δώρα που τους κάνουν οι άλλοι, εκτός κι αν είναι κάτι που θα τους κινήσει το ενδιαφέρον. Ρούχα ή άλλα αντικείμενα και αξεσουάρ για κυνήγι ή άλλα είδη σπορ και χόμπι με τα οποία ασχολούνται, εργαλεία ή μηχανήματα για τις εργασίες του, θα ήταν ότι έπρεπε για το ζώδιο αυτό που βρίσκεται συνεχώς σε δράση.
Αποφύγετε πρακτικά δώρα σε καλλυντικά, φαγητά ή είδη ομορφιάς, τα οποία θα θέλουν σίγουρα να αγοράσουν μόνοι τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι από τα ζώδια που θα έχει απ’ όλα, αφού όσοι ανήκουν σ’ αυτό το ζώδιο, απολαμβάνουν ιδιαίτερα τα ψώνια και τις αγορές. Παρόλα αυτά, εκτιμούν πολύ ένα όμορφο και προσωπικό δώρο από τους άλλους, και θα νιώσουν πολύ ευχάριστα συναισθήματα και μόνο με την κίνηση, ακόμα κι αν δεν τους αρέσει το συγκεκριμένο δώρο. Τα δώρα που απολαμβάνουν ιδιαίτερα όμως οι Ταύροι, είναι όλα τα όμορφα ρούχα και αξεσουάρ, όσο και σε όμορφα διακοσμητικά και έπιπλα ή άλλα αντικείμενα για το σπίτι τους, ή ακόμα και κοσμήματα και καλλυντικά για εκείνους. Μια προπληρωμένη επίσκεψη για μία περιποίηση σ’ ένα σπα, θα τους έκανε πολύ χαρούμενους. Παρόλα αυτά, σε μια απλή επίσκεψη θα εκτιμήσουν πολύ ακόμα κι αν τους πάτε μόνο φαγητά, γλυκά ή ποτά.
Αποφύγετε όμως δώρα πολύ φτηνά ή άσχημα, γιατί μπορεί και να προσβληθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τους αρέσουν τα έξυπνα δώρα, που θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το πανέξυπνο μυαλό τους για να τα καταναλώσουν και όχι δώρα που δεν σημαίνουν κάτι ιδιαίτερο. Θέλουν τα δώρα που θα λάβουν να έχουν κάποια ξεχωριστή σημασία για να τα καταλάβουν, να τους μείνουν στο μυαλό και να έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους. Τα δώρα που τους ταιριάζουν περισσότερο είναι οτιδήποτε έχει σχέση με την επικοινωνία, ημερολόγια, τηλέφωνα ή αξεσουάρ τηλεφώνων, βιβλία, τις προσωπικές ετήσιες προβλέψεις τους, αξεσουάρ νέας τεχνολογίας, αυτοκίνητα και μηχανές καθώς και αξεσουάρ που τα αφορούν, αλλά και ταξίδια.
Αποφύγετε να τους κάνετε δώρα που θα είναι απλά διακοσμητικά ή θα τα καταναλώσουν την ίδια ημέρα, όπως γλυκά ή ποτά, γιατί θα ξεχάσουν την ίδια μέρα πως τους τα πήγατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι θέλουν να έχει συναισθηματική αξία το δώρο που θα λάβουν, και θα εκτιμήσουν πολύ τα άτομα που θα τους σκεφτούν και θα τους πάρουν οτιδήποτε. Είναι από τα ζώδια που ανεβαίνει στην εκτίμησή τους και στην καρδιά τους το άτομο που θα τους κάνει ένα δώρο, οποιοδήποτε, και θα σημαίνει πολλά γι’ αυτούς και μόνο η κίνηση. Τα δώρα που εκτιμούν ιδιαίτερα είναι οτιδήποτε ή οποιοδήποτε αντικείμενο μπορεί να τους χρησιμεύσει και να ομορφύνει το σπίτι τους, γενικότερα όλα τα οικιακά είδη και συσκευές, ασημικά, φυτά ή γενικότερα λουλούδια, τρόφιμα όπως γλυκά εποχής και προσωπικά είδη μόνο γι’ αυτούς.
Αποφύγετε να τους ξεχάσετε και να μην τους κάνετε καθόλου δώρα, γιατί όχι μόνο θα πικραθούν, αλλά μπορεί να ψυχραθούν μαζί σας και να ψάχνετε να δείτε τι φταίει.

ΛΕΩΝ

Ότι και να πάρετε για τους Λέοντες δεν θα είναι αρκετό αφού είναι από τα πιο δύσκολα ζώδια για να επιλέξετε δώρα. Τους αρέσουν τα πολύ όμορφα και πολυτελή δώρα όπως ακριβά κοσμήματα, ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ ή τα πιο ακριβά παιχνίδια, για γερές τσέπες, δώρα που θα τους κάνουν να νιώσουν μοναδικοί. Παρόλα αυτά εκτός από τα ακριβά αντικείμενα, εκτιμούν πολύ και τον τομέα της διασκέδασης, γι’ αυτό μια έξοδο για φαγητό ή ποτό σε ακριβά εστιατόρια ή μαγαζιά με μουσική Α ποιότητας, στα οποία θα περάσουν πολύ όμορφα, ίσως να είναι προτιμότερη.
Αποφύγετε οπωσδήποτε να τους κάνετε φτηνιάρικα ή γενικότερα δώρα που δεν θα έχουν τη δική τους αισθητική, γιατί υπάρχει πιθανότητα να νιώσουν πως δεν τους εκτιμάτε και θα πάρουν σιγά-σιγά και εντελώς διακριτικά τις αποστάσεις τους από εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μαζί με τους Διδύμους, είναι από τα ζώδια που τους αρέσουν τα έξυπνα δώρα, και οτιδήποτε θα μπορούσε να «παίξει» με το μυαλό τους, όπως τα παζλ, η μονόπολη και άλλα ανάλογα παιχνίδια. Παράλληλα προτιμούν οτιδήποτε θα τους χρησιμεύσει και δεν θα το πετάξουν την επομένη των εορτών. Τους αρέσουν τα πρακτικά δώρα, όπως αντικείμενα και μικροσυσκευές για το σπίτι, κινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ τους, πρακτικά ρούχα και αξεσουάρ, οργκανάιζερ, ατζέντες και ημερολόγια για να οργανώνονται, αλλά και βιβλία επάνω σε τομείς που τους ενδιαφέρουν, και ταξίδια που θα τους βοηθούν να ξεφεύγουν πού και πού από τη σκληρή πραγματικότητα που συχνά αντιμετωπίζουν.
Αποφύγετε δώρα που δεν θα μπορούσαν με τίποτα να τους χρησιμεύσουν οπουδήποτε στην καθημερινότητά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι από τα ζώδια που δύσκολα μπορεί κανείς να μαντέψει τι δώρο έχουν ανάγκη και ακόμα πιο δύσκολα θα μπορέσει κανείς να τους αποσπάσει μια τέτοια πληροφορία. Μην προσπαθήσετε να μάθετε από τους ίδιους τι τους λείπει φέτος, αφού δεν τους αρέσει να υποχρεώνονται, ούτε και να κοινοποιούν τις ελλείψεις τους. Κρατούν καλά κρυμμένα τα μυστικά τους και τι καλύτερο από ένα χρηματοκιβώτιο ή διάφορα όμορφα κουτιά με κλειδαριές ασφαλείας για να φυλάνε μέσα εκεί τα πολύτιμα αντικείμενά τους. Μια δεύτερη επιλογή είναι σέξι εσώρουχα και… χειροπέδες, για πιο προσωπικά δώρα. Επειδή τους αρέσουν οι αναζητήσεις… κάντε τους δώρο μια σειρά από καρμικές ή άλλες γραπτές αστρολογικές αναλύσεις όπως τις προσωπικές ετήσιες προβλέψεις τους, οι οποίες θα είναι σε συσκευασία δώρου και θα διαβάσουν μόνο εκείνοι.
Αποφύγετε να τους ρωτήσετε τι δώρο θέλουν, γιατί μπορεί και να παρεξηγηθούν ή να σας παραπλανήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες χαίρονται με το παραμικρό, σαν μικρά παιδιά όταν δέχονται δώρα, ακόμα και όταν έχουν μεγαλώσει. Θα εκτιμήσουν ότι κι αν τους προσφέρετε, αλλά πολύ θα ήθελαν να μπορούσαν να αποδώσουν ένα συγκεκριμένο νόημα στα δώρα που θα τους κάνετε. Ως ζώδιο της γνώσης, της περιπέτειας, αλλά και της υπερβολής, θα εκτιμούσαν ιδιαίτερα ένα ή περισσότερα βιβλία ή μαθήματα επάνω σε τομείς που τους ενδιαφέρουν πολύ, ταξίδια για κυνήγι, για σαφάρι ή γενικότερα στο εξωτερικό, είδη κάμπινγκ, αθλητικά ρούχα και εξοπλισμός. Γενικότερα τους αρέσει η ποσότητα και δεν θα τους έκανε κακή εντύπωση αν είσαστε και λίγο υπερβολικοί, ακόμα και με φαγητά, γλυκά ή ποτά που θα μπορούσατε να τους προσφέρετε σε μια στιγμιαία επίσκεψη.
Αποφύγετε οπωσδήποτε αντικείμενα διακόσμησης για το σπίτι, τα οποία θεωρούν και περιττά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανήκει στα ζώδια που τους αρέσουν τα πρακτικά δώρα που έχουν μια κάποια χρησιμότητα και τα οποία να μπορούν να ενσωματώσουν στον γεμάτο τάξη και οργάνωση χώρο τους. Εκτιμούν ιδιαίτερα τα άτομα που τους θυμούνται και αγοράζουν οτιδήποτε για εκείνους, γιατί δίνουν μεγάλη σημασία στα υλικά αγαθά και θεωρούν πως οι άλλοι τους εκτιμούν ιδιαιτέρως για να τους πάρουν οτιδήποτε. Δώρα με αξία και παλιά, όπως αντίκες, ρολόγια, οργκανάιζερ, ατζέντες, ημερολόγια που θα τους κρατήσουν οργανωμένους, αλλά και πρακτικά ρούχα για όλες τις ώρες, γραβάτες και παπούτσια, φαγητά, γλυκά, ποτά, και άλλα αντικείμενα για το σπίτι, θα μπορούσαν να τους είναι εξίσου χρήσιμα.
Αποφύγετε εξεζητημένα ρούχα που δεν είναι του στυλ τους ή εσώρουχα που μπορεί να τους απομακρύνουν από σας λόγω υπερβολικής εξοικείωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τους αρέσει οτιδήποτε περίεργο, πρωτότυπο, εκκεντρικό, μοναδικό και απρόβλεπτο μπορεί κανείς να βρει ως δώρο. Γι’ αυτό και το ζώδιο αυτό είναι από τα πιο δύσκολα για να τους κάνει κανείς δώρο, αφού δεν είναι εύκολο να βρει κάτι τόσο σπάνιο ή να πιάσει γενικότερα τα γούστα τους. Παρόλα αυτά οι Υδροχόοι δεν λένε ποτέ όχι σε δώρα που αφορούν τη νέα τεχνολογία, από υπολογιστές, κάμερες, ηλεκτρονικές ατζέντες, κινητά μέχρι οποιοδήποτε σύγχρονο αξεσουάρ κυκλοφορεί για όλα αυτά. Επειδή αγαπούν γενικότερα το «ψάξιμο», μια σειρά από γραπτές αστρολογικές αναλύσεις, ή τις προσωπικές ετήσιες προβλέψεις τους σε ebook μπορεί να αποδειχθεί μοναδική ιδέα.
Αποφύγετε δώρα εντελώς συνηθισμένα, πρακτικά ή άλλα που μπορεί ήδη να έχουν, και απλά θα τα προσθέσουν στη συλλογή τους μαζί με τα υπόλοιπα.

ΙΧΘΕΙΣ

Η ονειροπόλα, ρομαντική και ευαίσθητη φύση τους θα σκεφτεί το καλύτερο για σας που θα τους κάνετε δώρα φέτος τις γιορτές. Και μόνο η κίνηση αρκεί για να σας βάλουν σε μια ξεχωριστή θέση μέσα στην καρδιά τους. Αν όμως θέλετε να γίνουν χαλί να τους πατήσετε, δοκιμάστε δώρα όσο πιο ρομαντικά και μυστηριώδη γίνεται. Ένα μακρινό ταξίδι σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα, για να αποδράσουν από τη σκληρή πραγματικότητα έστω και για λίγο. Ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών θα ήταν ότι έπρεπε. Βιβλία επάνω σε θέματα που αφορούν τη φιλοσοφία, την ψυχολογία, την αστρολογία και τη μεταφυσική, καθώς και γραπτές αστρολογικές αναλύσεις προσωπικά γι’ αυτούς, όπως οι προσωπικές ετήσιες προβλέψεις τους θα τους έκαναν σίγουρα ευτυχισμένους.
Αποφύγετε πρακτικά δώρα, μικροσυσκευές, έπιπλα και διακοσμητικά για το σπίτι, γιατί προτιμούν αντικείμενα με πιο προσωπικό χαρακτήρα.

Πηγή:anew.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *