ροή ειδήσεων

Οι Έλληνες τραγουδιστές που... πλουτίζουν στην Βουλγαρία


Μπορεί πλέον η νυχτερινή Αθήνα και συγκεκριμένα τα… μπουζούκια να μην θυμίζουν σε τίποτα την δεκαετία του '90 με τα «χρυσά» νυχτοκάματα και τα υπέρογκα ποσά που ξόδευαν οι Έλληνες για τη διασκέδασή τους, ωστόσο, η αγορά της Σόφιας δίνει μια ανάσα στους Έλληνες τραγουδιστές...



Εν μέσω κρίσης, όλο και περισσότεροι, καταφεύγουν στη Βουλγαρία, γνωρίζοντας την αποθέωση, αφού είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στο κοινό εκεί.

Όλα αυτά με το… αζημίωτο βέβαια, μιας και το «νυχτοκάματο» για κάποιους, όπως αναφέρει η Real News, φτάνει ακόμα και τα 3.000 ευρώ!

Πριν από λίγες εβδομάδες, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Παντελής Παντελίδης έβαλε «φωτιά» στη νυχτερινή διασκέδαση της Σόφιας, ενώ στο κέντρο όπου τραγούδησε δεν έπεφτε καρφίτσα!

Το επόμενο μεγάλο γεγονός στη γειτονική χώρα είναι η συναυλία της Δέσποινας Βανδή στις 21 Φεβρουαρίου του 2016. Όχι όμως σε κάποιο νυχτερινό κέντρο αλλά στο αντίστοιχο του δικού μας Μεγάρου Μουσικής. Στην ίδια αίθουσα είχε δώσει το περασμένο καλοκαίρι συναυλία και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, κατακτώντας το δικό του κοινό!

Αυτός βέβαια που κάνει μεγάλη καριέρα στη Βουλγαρία είναι ο Θεσσαλονικιός Γιώργος Γιασεμής, ενώ ο Βασίλης Καρράς είναι από τους πρώτους τραγουδιστές που άνοιξαν δίαυλο συνεργασίας στη γειτονική χώρα.

Εκεί –και όχι τυχαία- γύρισε πρόσφατα βίντεο κλιπ ο Νίκος Βέρτης, με τις φήμες να θέλουν τον τραγουδιστή να ετοιμάζει και εμφανίσεις στη Σόφια.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *