ροή ειδήσεων

Ο Κολοσσός θα τιμήσει τον Μιχάλη Σεΐτη


Σπουδαία κίνηση από τον Κολοσσό Ρόδου, που στο πλαίσιο της αναμέτρησης με την ΑΕΚ... (16:15) θα τιμήσει τον Μιχάλη Σεΐτη, ο οποίος έχασε το δεξί του πόδι, αλλά δεν τα παράτησε και συνεχίζει να διαπρέπει!

Αναλυτικά:

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΤΙΜΗΘΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΕΪΤΗΣ.

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί 5΄πριν την έναρξη του Β΄ ημιχρόνου

Ο Μιχάλης Σεΐτης γεννήθηκε στις 9/6/1987 στη Ρόδο. Ξεκίνησε από μικρή ηλικία τον αθλητισμό και διακρίθηκε στο στίβο ως πανελληνιονίκης συμμετείχε δε στην εθνική ομάδα παίδων. Στις 20 Ιουνίου του 2013, η ζωή του άλλαξε.Ένα ατύχημα με μηχανή του στέρησε το δεξί του πόδι. Με την έξοδο από το νοσοκομείο ξεκίνησε τις προπονήσεις. Με ψυχραιμία και σθένος ξεπερνάει τα όρια και αποδεικνύει καθημερινά ότι η ισχυρή θέληση, η μαχητικότητα και η αγωνιστικότητα, κάνουν κάθε όνειρο πραγματικότητα ειδικά σε δύσκολες συνθήκες.

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΕΪΤΗ ΤΟ 2015:

Τον Ιούνιο του 2015 έχοντας 2 χρόνια ακριβώς από το ατύχημα του, έσπασε το πανευρωπαϊκό ρεκόρ στα 400μ για 2 δευτερόλεπτα με επίδοση 50″49. Τον Οκτώβριο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου πήρε την 4η θέση στον κόσμο στα 400μ, την 5η θέση στη σκυταλοδρομία 4×100μ και την 6η θέση στα 100μ. Το 2015 συνολικά σημείωσε 4 πανελλήνια ρεκόρ σε 100, 200, 400μ και στην σκυταλοδρομία 4×100μ και ένα πανευρωπαϊκό ρεκόρ στα 400μ. Επόμενοι στόχοι του Μιχάλη Σείτη είναι το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Ιούνιο στην Ιταλία και οι Παραολυμπιακοί αγώνες το 2016, για τους οποίους εξασφάλισε την πρόκρισή του, τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Βραζιλία.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *