ροή ειδήσεων

Ρόδος: Σημαντικές οι προοπτικές ανάπτυξης του τουριστικού ρεύματος από την Τουρκία


Σημαντικές προοπτικές να αναπτυχθεί περαιτέρω το τουριστικό ρεύμα από την Τουρκία στη Ρόδο,... έδειξαν πρόσφατα τα αποτελέσματα της τουριστικής έκθεσης της Σμύρνης «Travel Turkey 2015», σύμφωνα με τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Μάλιστα, ο δήμαρχος της Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος αλλά και οι αντιδήμαρχοι τουρισμού και πολιτισμού Μαρίζα Χατζηλαζάρου και Τέρης Χατζηιωάννου αντίστοιχα επισήμαναν ότι: «Από τις συναντήσεις που είχαν με Τούρκους τουριστικούς παράγοντες διαπίστωσαν ότι οι δυνατότητες για το νησί είναι πολύ μεγάλες.

Σε ότι αφορά τη Ρόδο αποδείχτηκε ότι ως προορισμός μπορεί να μπει ακόμα πιο δυναμικά στην Τουρκική αγορά, καθώς υπάρχει έντονο το σενάριο της δρομολόγησης μεγαλύτερου σκάφους από το Φετιγιέ προς τη Ρόδο, ή ακόμα από τη Σμύρνη για τη Ρόδο, όπως τουλάχιστον συζητήθηκε κατά τις επαφές που είχε ο δήμαρχος με επιχειρηματικούς και τουριστικούς παράγοντες της Τουρκίας».

Ακόμη ο κ. Χατζηδιάκος υπογράμμισε ότι: «Η Τουρκία είναι μεγάλη αγορά για τον τουρισμό της Ρόδου φτάνει να δημιουργηθούν προϋποθέσεις με κύρια αυτήν της άμεσης συγκοινωνιακής σύνδεσης».

Την δική του άποψη επί του θέματος εξέφρασε και ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Τέρης Χατζηιωάννου λέγοντας ότι: « Οι Τούρκοι τουρίστες είναι υψηλού οικονομικού επιπέδου τουρίστες και αφήνουν χρήματα στην αγορά. Η Ρόδος παίζει δυνατά στην Τουρκία καθώς είναι ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *