ροή ειδήσεων

H Ryanair ξεκινά 5 νέα δρομολόγια από Αθήνα προς Βουκουρέστι, Μάλτα, Μπολόνια, Κέρκυρα και Μύκονο


Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair για το 2016 περιλαμβάνει σε σύνολο 19 δρομολόγια... (συμπεριλαμβάνοντας και τα νέα δρομολόγια προς Βερολίνο και Δουβλίνο).




Η Ryanair ανακοίνωσε χθες 5 νέα δρομολόγια από Αθήνα προς: Βουκουρέστι, Κέρκυρα, Μάλτα, Μπολόνια και Μύκονο και περισσότερες πτήσεις προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Σαντορίνη, ενόψει του σημαντικά ενισχυμένου καλοκαιρινού προγράμματος της για το 2016. Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair για το 2016 περιλαμβάνει σε σύνολο 19 δρομολόγια (συμπεριλαμβάνοντας και τα νέα δρομολόγια προς Βερολίνο και Δουβλίνο).

Το πρόγραμμα Αθήνας της Ryanair θα προσφέρει το καλοκαίρι του 2016:

5 αεροσκάφη στην βάση (επένδυση 500 εκ. δολαρίων)
7 νέα δρομολόγια: Βερολίνο, Βουκουρέστι, Δουβλίνο, Κέρκυρα, Μάλτα, Μπολόνια και Μύκονος
19 δρομολόγια σε σύνολο
Περισσότερες πτήσεις προς Θεσσαλονίκη (6 σε 7 καθημερινές), Ρόδο (1 σε 2 καθημερινές) και Σαντορίνη (2 σε 3 καθημερινές)
3,4 εκατομμύρια πελάτες ανά έτος

Ο David O’Brien, εμπορικός διευθυντής της Ryanair, δήλωσε στην Αθήνα: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε 5 νέα δρομολόγια από Αθήνα προς: Βουκουρέστι, Κέρκυρα, Μάλτα, Μπολόνια και Μύκονο καθώς και περισσότερες πτήσεις προς: Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Σαντορίνη, ενόψει του σημαντικά ενισχυμένου καλοκαιρινού προγράμματος για το 2016, με 19 δρομολόγια σε σύνολο (συμπεριλαμβάνοντας το Βερολίνο και το Δουβλίνο), συμβάλλοντας στην διακίνηση 3,4 εκατ. επιβατών ανά έτος και στην στήριξη 2.550 παράπλευρων θέσεων εργασίας στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Η Ελλάδα είναι μια ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη αγορά για την Ryanair και ευελπιστούμε σε περαιτέρω αύξηση των δρομολογίων μας, καθώς και στην ανάπτυξη της επιβατικής κίνησης και του τουρισμού, ενώ εξακολουθούμε να συνδέουμε την Ελλάδα με τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά κέντρα όπως τις Βρυξέλλες, το Λονδίνο και το Μιλάνο, καθιστώντας την Ryanair ως την ιδανική επιλογή για business ταξιδιώτες και ταξιδιώτες αναψυχής.

Για να γιορτάσουμε το σημαντικά ενισχυμένο δίκτυο μας από την ελληνική πρωτεύουσα, απελευθερώνουμε θέσεις από μόνο 9.99€, για ταξίδια τον Ιανουάριο διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (17 Δεκεμβρίου). Καθώς οι συγκεκριμένες θέσεις χαμηλού κόστους θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στο ryanair.com, άμεσα, ώστε να μη χάσουν αυτήν την μοναδική προσφορά”.

Νέα Δρομολόγια για το Καλοκαίρι του 2016

Δρομολόγια
Συχνότητες 
Βερολίνο
1 καθημερινό
Βουκουρέστι
1 καθημερινό
Δουβλίνο
3 εβδομαδιαία
Κέρκυρα
3 εβδομαδιαία
Μάλτα
3 εβδομαδιαία
Μπολόνια
4 εβδομαδιαία
Μύκονος
5 εβδομαδιαία


Περισσότερες πτήσεις σε 3 δρομολόγια

Θεσσαλονίκη
6 σε 7 καθημερινά
Ρόδος
1 σε 2 καθημερινά
Σαντορίνη
2 σε 3 καθημερινά


traveldailynews.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *