ροή ειδήσεων

Infosolutions: Το ζευγάρι που τίναξε στον αέρα τις εκλογές της ΝΔ -Μια απίστευτη ιστορία [εικόνες]


ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ...


Η ΝΔ προσπαθώντας να επιλύσει τις όποιες εσωκομματικές της έριδες αναζητά, με προσοχή αυτή τη φορά, την εταιρεία που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εκλογών. Και αυτό γιατί η επιλογή της προηγούμενης εταιρείας οδήγησε στο μεγαλοπρεπές φιάσκο της 22ης Νοεμβρίου που τραυμάτισε βαθιά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ποια όμως, είναι η εταιρεία και τα πρόσωπα αυτής που τίναξαν τη ΝΔ στον αέρα;

Βασικός υπεύθυνος της εταιρείας, η οποία ιδρύθηκε το 2004, είναι ο 41χρονος Θανάσης Κλωνάρης, επιχειρηματίας, γόνος εύπορης οικογένειας (ο πατέρας του είναι γιατρός και η μητέρα του συμβολαιογράφος) με προτίμηση στα ακριβά και γρήγορα αυτοκίνητα και σπουδές προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών.



Στη σχολή, μάλιστα, γνώρισε και τη Ελενα Τυρμάκη με την οποία έγινε ζευγάρι και ίδρυσε μαζί της την infosolutions.



Πριν το εγχείρημα της Ιnfosolution, ο κ. Κλωνάρης είχε αποπειραθεί να ιδρύσει μια άλλη εταιρεία, μαζί με φίλους του, τηλεπικοινωνιακού και εμπορικού χαρακτήρα, την Infinity ΕΠΕ, η οποία, όμως, έκλεισε το 2013. Η κυρία Τυρμάκη από την πλευρά της, το 2006 ίδρυσε την εταιρεία Infolearning Services με αντικείμενο τη διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων. Το 2006 ήταν η χρονιά που το ζευγάρι σε προσωπικό επίπεδο τράβηξε διαφορετικούς δρόμους, διατήρησε, όμως, καλές σχέσεις για χάρη της δουλειάς και συγκεκριμένα της κοινής infosolutions.

Πώς επελέγη η infosolutions

Η εταιρεία του διδύμου επελέγη από δύο επιτροπές της ΝΔ, μια τεχνική και μια υπεύθυνη για τις προμήθειες, ανάμεσα σε άλλες έξι που είχαν υποβάλλει σχετική προσφορά. Νωρίτερα, η εταιρεία των Κλωνάρη-Τυρμάκη είχε αναλάβει μια γκάμα από δουλειές που ανατέθηκαν σε αυτήν από το Μέγαρο Μαξίμου και τη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης από το 2004 μέχρι και πρόσφατα επί Σαμαρά.


Στο πελατολόγιό της διακρίνονται επίσης από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, η περιφέρεια Θεσσαλίας, το Παράκτιο Αττικό Μέτωπο έως και η περιβαλλοντική οργάνωση WWF.

Και μπορεί η infosolutions n, όπως εύκολα μπορεί να φανταστεί κανείς, να πόνταρε πολλά στη διεξαγωγή των εκλογών της ΝΔ, όχι μόνο λόγω της μεγάλης αμοιβής που θα λάμβανε αλλά και γιατί θα αναβάθμιζε το κύρος της αναλαμβάνοντας πρότζεκτς άλλου βεληνεκούς, ωστόσο σήμερα, μετά το φιάσκο, και με οικονομική κατάρρευση κινδυνεύει (αν τελικά κατατεθεί η αγωγή που έχει προαναγγείλει η ΝΔ μέσω της οποίας θα της ζητά οικονομική αποζημίωση) και το κύρος της έχει πληγεί και μάλλον ανεπανόρθωτα.

Εταιρεία φάντασμα

Σήμερα η εταιρεία, πάντως, μοιάζει, άφαντη και άστεγη καθώς είτε οι ιδιοκτήτες της έσπευσαν να ξεφορτωθούν από πάνω τους ότι... την θύμιζε, είτε από την αρχή ήταν μια εταιρεία φάντασμα.

Εδρα της εταιρείας έχει δηλωθεί η διεύθυνση Αγίου Νικολάου 48 στη Γλυφάδα, όπου, όμως, τουλάχιστον σήμερα, τίποτα δεν υποδηλώνει ότι εκεί έχει τα γραφεία της η εταιρεία που είχε αναλάβει να βγάλει πέρα τις εκλογές στη ΝΔ. Εκεί λειτουργεί μόνο ένα γραφείο για φοροτεχνικές, λογιστικές κ.λπ. υπηρεσίες. Το αν τα διακριτικά της εταιρείας δεν υπήρξαν ποτέ έξω από τα γραφεία ή αν αφαιρέθηκαν μετά το φιάσκο, είναι άγνωστο. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η κυρία Τυρμάκη, αφαίρεσε από το λογαριασμό της στο Facebook το «μάνατζερ της infosolutions» που δήλωνε ως επαγγελματική ιδιότητα. Στο ίδιο κλίμα και ο κ. Κλωνάρης, ο οποίος κατέβασε κι αυτός όλους τους λογαριασμούς του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.






iefimerida.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *