ροή ειδήσεων

Olympic Holidays: Η Ελλάδα θα λάμψει το 2016 στη βρετανική αγορά


"Είμαι αισιόδοξος ότι η Ελλάδα θα λάμψει το 2016 στη βρετανική αγορά",... δηλώνει ο Εμπορικός Διευθυντής του σπεσιαλίστα τουρ οπερέιτορ Olympic Holidays κ.Φώτης Λαμπριανίδης σε έρευνα για τις τάσεις του 2016 του Travel Weekly.

Το 2015, λέει, τα ελληνικά νησιά σε γενικές γραμμές είχαν μια πολύ καλή σεζόν. Παρά τις οικονομικές δυσκολίες, τα νησιά έδειξαν μεγάλη ανθεκτικότητα και σε ορισμένες περιπτώσεις υπηρξε αύξηση. Η ελληνική οικονομία, συνεχίζει, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τουρισμό και με τα προβλήματα στη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να λάμψει η χώρα μας το 2016.

Στο ρεπορτάζ η Ελλάδα αποκαλείται "αιώνια αγαπημένη" (για τους Βρετανούς τουρίστες) και ότι συνεχίζει ισχυρή, καθώς τα οικονομικά προβλήματα έχουν περιορισμένο αντίκτυπο σε σχέση με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν άλλοι προορισμοί αυτή την εποχή. Αναφέρει ακόμη ότι ο Thomas Cook πρόσθεσε τηΘάσο στο πρόγραμμά του, ενώ ο Olympic Holidays αναφέρει καλές κρατήσεις για τη Σκιάθο, Κεφαλονιά και μερικά μικρότερα νησιά.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *