ροή ειδήσεων

Μοίρασε δώρα και χαρά ο Κολοσσός Ρόδου (pics)


Στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου βρέθηκε ο Κολοσσός Ρόδου,... την Τρίτη (22/12), και μοίρασε δώρα και ευχές στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων οι «θαλασσί» ευχήθηκαν υγεία και σύντομα να είναι στο σπίτι τους στους μικρούς ασθενείς, μοίρασαν δώρα και φωτογραφήθηκαν με τις οικογένειές τους, καθώς και με το νοσηλευτικό προσωπικό. Εν όψει του εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ (23/12, 16.15, Βενετόκλειο), μάλιστα, η επίσκεψη στο γενικό νοσοκομείο ήταν ένα μικρό διάλειμμα για παίκτες και τεχνική ηγεσία, που δέχθηκαν πολλή αγάπη και υποστήριξη από όλους.

Στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου έδωσαν το παρών όλοι οι παίκτες του Κολοσσού Ρόδου, ο Άρης Λυκογιάννης, ο βοηθός του Στάθης Νερατζάκης και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου, καθώς και η υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας Άντα Καραγιάννη, συνοδεία του διευθυντή του τοπικού καταστήματος «Jumbo» Κώστα Ευφραιμίδη, που πρόσφερε τα δώρα. Τους υποδέχθηκαν φιλόξενα η διευθύντρια της παδιατρικής κλινικής Ντίνα Παχύλη Μαχαιρίδη με τον παιδίατρο Κωνσταντίνο Διακολιό, τους ειδικευόμενους παδιάτρους και το νοσηλευτικό προσωπικό. Από την ΚΑΕ έδωσαν στη δημοσιότητα και σχετικές φωτογραφίες, τις οποίες μπορείτε να δείτε κι εσείς παρακάτω…




superbasket.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *