ροή ειδήσεων

Οι άντρες μίλησαν: Αυτά είναι τα πράγματα που σιχαίνονται στις single γυναίκες


Αν νόμιζες φίλη μου ότι άντρες και γυναίκες έχουν έρθει στον πλανήτη με μοναδικό σκοπό... να αγαπηθούνκαι να είναι όλα μεταξύ τους μέλι γάλα, κάνεις τεράστιο λάθος.


Οι γυναίκες τη δίνουν στους άντρες, όσο στην έδινε και ο μικρός σου αδερφός, που συνήθιζε να σου πετάει το γάλα στα μούτρα ή να σου βάζει τρικλοποδιές σε κάθε σου βήμα. Ναι ήρθε η ώρα να στο πούμε: Κάνουμε αμέτρητα πράγματα τα οποία βγάζουν εκτός εαυτού έναν άντρα, με αποτέλεσμα αρκετές φορές, να αποφεύγει ακόμα και την παρέα μας. Και αν κάτι είναι πιο εκνευριστικό από μία απογοητευμένη γυναίκα σε σχέση, αυτό είναι μία απελπισμένη γυναίκα χωρίς σχέση.Μας βρίσκεις υπερβολικές; Εμείς ρωτήσαμε και αντιληφθήκαμε, ότι αυτά που τη σπάνε στους άντρες στην κοπέλα τους, είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά στην… εν δυνάμει κοπέλα τους! Με λίγα λόγια για να γίνουμε και ποιο σαφείς, ποιες είναι οι κακές συνήθειες των single γυναικών, που οι άντρες δεν αντέχουν ούτε λεπτό; Δώσε βάση.


1. Έχεις στρατηγική: Ναι αυτό είναι πολύ αστείο αλλά θα προσπαθήσουμε να δείξουμε κατανόηση. Όταν είσαι μόνη και θέλεις να κάνεις σχέση, και παίρνοντας και ως δεδομένο ότι δεν είσαι 18 αλλά τουλάχιστον μία δεκαετία παραπάνω, η αλήθεια είναι ότι σε κατακλύζει το άγχος και η αβεβαιότητα. «Ας του ψήσω λίγο το ψάρι στα χείλη», «ας το παίξω αδιάφορη να κολλήσει», και άλλα τέτοια είναι στο καθημερινό σου μενού. Έχουμε όμως ένσταση. Αν σου βγαίνει φυσικά κάντο και θα πετύχει κιόλας. Αν όμως όλα είναι μέρος ενός σχεδίου που μπάζει από παντού, τότε καλύτερα άστο. Ξέρεις γιατί;


Γιατί και εκνευριστική θα γίνεις και χωρίς γκομενάκι θα μείνεις. Μην πεις ότι δε στα λέγαμε.


2. Και χαλάρωσε λίγο με την ανεξαρτησία σου: Έχεις δίκιο, η ζωή σε έμαθε να μην εξαρτάσαι από κανέναν, και να τα βγάζεις πέρα μόνη σου. Επίσης αυτό σε δίδαξε και η μαμά σου, η οποία παντρεύτηκε από τα 18 και δε θέλει να επαναλάβεις τα ίδια λάθη (αυτό είναι το μόνο σίγουρο γιατί είσαι 30). Παρόλα αυτά, καλή η ανεξαρτησία, ακόμα καλύτερη μία ενδιαφέρουσα δουλειά και μία έντονη κοινωνική ζωή, αλλά ο άντρας θέλει να νιώθει προστάτης και απαραίτητος. Αν αντιληφθεί ότι είσαι αυτάρκης από μόνη σου και δε σου λείπει τίποτα, μπορεί να θέλει να κάνει sex μαζί σου, αλλά τίποτα παραπάνω, γιατί απλά θα νιώθει περιττός στη ζωή σου. Οπότε ξεκόλλα λίγο με την ανεξαρτησία και την επιθετικότητά σου, γίνε λίγο πιο προσιτή, και άσε την μαμά σου να λέει. Εξάλλου είναι ο ίδιος άνθρωπος που τώρα πια σου πετάει: «Τι θα γίνει δε θα μας φέρεις κανένα νεαρό»; Ναι δεν την πιάνεις πουθενά!




3. Βιάζεσαι: Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε. Ναι ok είσαι καιρό μόνη, τα χρόνια περνούν και θέλεις να γίνεις μάνα. Αλλά το θεωρείς φυσιολογικό στο δεύτερο ραντεβού να του μιλάς για ταξίδι, στο τρίτο να τον καλείς στο γάμο της ξαδέρφης σου και στο τέταρτο να ψάχνεις για σπίτι να στεγάσετε τον έρωτά σας; Αν κάτι σιχαίνονται οι άντρες, αυτό είναι η βιασύνη και η βεβιασμένες κινήσεις. Άσε που ο πανικός σου αποτυπώνεται σε κάθε σου κίνηση και λέξη. Και αυτό δεν είναι καθόλου σέξι να ξέρεις. Εξάλλου, εσύ πώς είσαι τόσο σίγουρη ότι είναι αυτό που θέλεις και θα σε κάνει ευτυχισμένη; Ή άντρας να ναι κι ό, τι να ναι;


4. Κυνηγάς τους λάθος άντρες: Θέλεις ή δε θέλεις καλή μου να κάνεις δεσμό με σκοπό το γάμο; Αφού λοιπόν θέλεις, ήρθε η ώρα να αρχίσεις να κοιτάς και τους κατάλληλους άντρες που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στο στόχο σου. Γιατί εντάξει, καλά είναι τα άτακτα αγόρια που είναι μυστηριώδη και το παίζουν ιστορία, αλλά είναι για περιορισμένα πράγματα και το ξέρεις. Βασικά το ξέρουν και οι ίδιοι. Οπότε, σταμάτα να γκρινιάζεις ότι όλοι οι άντρες είναι ίδιοι, και προσπάθησε να βρεις κάποιον που να είναι φυσιολογικός και όχι τόσο… περιπετειώδης! Τα ήσυχα αγόρια μερικές φορές είναι πολύ καλύτερα. Βασικά πάντα!


5. Μήπως ήρθε η ώρα να κόψεις το ποτό; Η αλήθεια είναι ότι όταν είσαι single βγαίνεις περισσότερο, όχι μόνο γιατί δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις, αλλά και για να κάνεις νέες γνωριμίες. Και τι συμβαίνει συνήθως όταν βγαίνεις συχνά; Πίνεις και περισσότερο! Και δώστου ένα ποτό από “δω και βάλε και κανά σφηνάκι, καταλήγεις να παραπατάς και την επόμενη μέρα στη δουλειά να είσαι σε μαύρο χάλι. Και να ξέρεις, η μεθυσμένη εικόνα σου δεν είναι καθόλου κομψή ειδικά αν ο άλλος δε σε γνωρίζει. Οπότε ένας σοβαρός άντρας, δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει να σου μιλήσει όταν σε δει ένα βήμα πριν την κατάρρευση. Λογικό.

queen

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *