ροή ειδήσεων

Times: Ο Αρχηγός των Τζιχαντιστών... υποψήφιος για 'Πρόσωπο της χρονιάς'! [εικόνες]


Τη λίστα με τους οκτώ τελικούς υποψηφίους για τον τίτλο "η Προσωπικότητα της Χρονιάς"...
ανακοίνωσε το περιοδικό Times που καλεί τους αναγνώστες να ψηφίσουν τον νικητή...



Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι είναι οι 8 παρακάτω προσωπικότητες άσκησαν μεγάλη επιρροή στους πολίτες και φαίνεται να επηρέασαν τον κόσμο, άλλες θετικά και άλλες αρνητικά.


1. Ο Abu Bakr Al-Baghdadi


Ο Abu Bakr Al-Baghdadi μπορεί να έχει επηρεάσει τον κόσμο αρνητικά, μιας και είναι ο ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους, ωστόσο δεν παύει να αποτελεί μια προσωπικότητα που ασκεί έντονη επιρροή στο κοινό, πράγμα που αποδεικνύεται από τις τρομοκρατικές επιθέσεις των τζιχαντιστών. Ο ίδιος αυτοανακηρύχθηκε χαλίφης και δημιούργησε το δικό του Χαλιφάτο, που εκτείνεται στις περιοχές της Συρίας και του Ιράκ.
2. Οι ακτιβιστές του κινήματος Black Lives Matter


Οι ακτιβιστές του κινήματος Black Lives Matter δίνουν μια πραγματική μάχη κατά των φυλετικών διακρίσεων στις ΗΠΑ και όχι μόνο. Μπορεί να υπήρχε η εντύπωση ότι οι συγκεκριμένες διακρίσεις έχουν εξαλειφθεί εδώ και δεκαετίες, πεποίθηση που αποδεικνύεται λανθασμένη μετά τα περιστατικά αστυνομικής βίας σε βάρος Αφροαμερικανών πολιτών.
3. Η Caitlyn Jenner


Η Caitlyn Jenner, που κάποτε ήταν Bruce, αποτελεί έναν από τους υποψηφίους μιας και βρήκε το θάρρος να προχωρήσει σε αλλαγή φύλου, αποδεχόμενη τη φύση της, που την ήθελε περισσότερο γυναίκα παρά άνδρα. Η συγκεκριμένη απόφασή της ενέπνευσε πολλούς άλλους για να αποδεχθούν τον πραγματικό εαυτό τους.
4. Ο Travis Kalanick


Ο Travis Kalanick είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Διευθύνων Συμβούλους του κόσμου. Ήταν ο άνθρωπος που οραματίστηκε την Uber, όπως είναι σήμερα, παρόλο που έχει δεχθεί έντονη κριτική από τους ανταγωνιστές, ο ίδιος κατάφερε να κάνει την εταιρία μια από τις σημαντικότερες στο χρηματιστήριο, καθώς η αξία της ανέρχεται στα 70 δισ. ευρώ.
5. Η Άνγκελα Μέρκελ


Η Άνγκελα Μέρκελ είναι μια από τις σημαντικότερες γυναίκες της Ευρώπης, καθώς σε πολλές περιπτώσεις είναι εκείνη που κινεί τα νήματα. Παρόλο, που τον τελευταίο καιρό δέχεται αρνητική κριοτκή για την αντιμετώπιση της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης στην Ευρώπη, παραμένει μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα.
6. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν


Ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας φαίνεται να είναι "εξ ίσου" σημαντικός και για τον υπόλοιπο κόσμο. Ο Πούτιν έχει αποδείξει ότι διαθέτει σιδερένια πυγμή, ενώ κατάφερε να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία την κρίση που αντιμετώπιζε το εθνικό νόμισμα, ρούβλι, στις αρχές της χρονιάς, αλλά και τον σημαντικό ρόλο του στην καταπολέμηση του Ισλαμικού Κράτους.
7. Hassan Rouhani


Ο Ιρανός πρόεδρος, Hassan Rouhani, είναι αυτός που διαπραγματεύθηκε κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους για τη συμφωνία για τα πυρηνικά της χώρας του. Παράλληλα, ο ίδιος έχει προσπαθήσει να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τους πολίτες της χώρας του.
8. Ο Ντόναλντ Τραμπ


Ο υποψήφιος για το χρίσμα των δημοκρατικών Ντόναλντ Τραμπ, έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές με τις δηλώσεις του και τη συμπεριφορά του, ωστόσο συνεχίζει να έχει φανατικούς θαυμαστές που τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα.
Ο νικητής αναμένεται να ανακοινωθεί την Τετάρτη.
(Πηγή: Times)

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *