ροή ειδήσεων

Έσκασε η βόμβα: Αυτοί είναι οι δύο πασίγνωστοι ηθοποιοί στην λίστα της UBS - Ακούγεται και το όνομα γνωστής τηλεπαρουσιάστριας!


Δύο γνωστοί ηθοποιοί, με καταθέσεις περίπου 1.500.000 ευρώ έκαστος, περιλαμβάνονται,... σύμφωνα με πληροφορίες, στη λίστα Βεστφαλίας - Ρηνανίας. Πρόκειται για μια γυναίκα (με επιτυχίες και στο θέατρο) και έναν άντρα με τηλεοπτική καριέρα και απήχηση στο ευρύ κοινό, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν μετά την έφοδο των εισαγγελικών αρχών στην αντιπροσωπία της UBS στην Ελλάδα, στην περιοχή του Ψυχικού.

Οπως μάλιστα σημείωναν με νόημα όσοι φέρονται ότι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, πρόκειται για πάρα πολύ γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, που τα γνωρίζουν ακόμη και οι... πέτρες! Μια πληροφορία (δεν έχει όμως διασταυρωθεί) κάνει λόγο και για δημοφιλή τηλεπαρουσιάστρια!

Ανάμεσα στα ονόματα της λίστας φέρεται ότι υπάρχουν και πολλοί επιχειρηματίες (ένας από αυτούς εμφανίζεται με κατάθεση 12.000.000 ευρώ), δικηγόροι και γιατροί. Μάλιστα περιλαμβάνεται και άτομο το οποίο συνδέεται με τις αμαρτωλές προμήθειες εξοπλιστικών προγραμμάτων, καθώς και άλλοι που έχουν εμπλακεί κατά καιρούς σε μεγάλα σκάνδαλα! Σύμφωνα με πληροφορίες, πέραν των ηθοποιών (και της κυρίας της TV), τα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στη λίστα δεν είναι ευρύτατα γνωστά στις πλατιές μάζες και ανήκουν κυρίως στην υψηλή αστική μεσαία τάξη.

Ποινικά αδικήματα

Οι εισαγγελικές Αρχές συνεχίζουν μετά την «έφοδο» στην αντιπροσωπία της UBS την επεξεργασία των στοιχείων προκειμένου το προσεχές διάστημα να αποστείλουν σημειώματα σε όσους περιλαμβάνονται στη λίστα και εμφανίζονται να έχουν διαπράξει ποινικά αδικήματα, όπως αυτά της φοροδιαφυγής, προκειμένου να προσέλθουν ενώπιον των αρμόδιων Αρχών και να δεχτούν ή όχι συμβιβασμό. Επισημαίνεται πως η ύπαρξη και μόνο ενός προσώπου στην επίμαχη λίστα δεν σημαίνει αυτομάτως ότι έχει διαπράξει και το αδίκημα της φοροδιαφυγής.

Παράλληλα, προκειμένου να υποβοηθηθεί το έργο των Αρχών, τα υπουργεία Δικαιοσύνης και Οικονομικών θα προωθήσουν το προσεχές διάστημα στη Βουλή νέα διάταξη, στην οποία εξετάζεται να προσφέρονται εκπτώσεις στον φόρο σε όσους αποκαλύψουν οικειοθελώς τις «μαύρες» καταθέσεις τους και μεταφέρουν τα σχετικά ποσά στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα με προθεσμιακές καταθέσεις ή αν προχωρήσουν στην αγορά ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου.

Πάντως τα αποτελέσματα της εφόδου κρίνονται ιδιαίτερα εντυπωσιακά, όπως και τα στοιχεία που συνέλεξαν οι Αρχές από το γραφείο του Ελληνα μπρόκερ της τράπεζας, καθώς διαχειριζόταν δεκάδες λογαριασμούς. Πριν από την έφοδο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές παρακολουθούσαν τέσσερις υπαλλήλους της UBS, μεταξύ αυτών και μια γυναίκα, η οποία φέρεται ότι εντοπίστηκε να... φυγαδεύει μια βαλίτσα με «καυτά» στοιχεία για τους Ελληνες καταθέτες της ελβετικής τράπεζας. Οι Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, έκαναν έφοδο στο... σπίτι της και κατάφεραν να πείσουν τη γυναίκα να συνεργαστεί παραδίδοντάς τους τα πολύτιμα στοιχεία που είχε στην κατοχή της! Συνολικά ταυτοποιήθηκαν περίπου 200 καταθέτες με τραπεζικούς λογαριασμούς που αρχίζουν από 1.500.000 ευρώ και φτάνουν τα 12.000.000 ευρώ

Πηγή: Espressonews

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *