ροή ειδήσεων

Ομοφυλόφιλοι ντύθηκαν παπάδες και άρχισαν να φιλιούνται έξω από τη Μητρόπολη! (video 18+)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Μητρόπολη Αθηνών πραγματοποίησαν μέλη... ομοφυλοφιλικών οργανώσεων ενάντια στη στάση της εκκλησία και την απόφαση του μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου να χτυπήσει πένθιμα τις καμπάνες λόγω της ψήφισης του συμφώνου συμβίωσης.
Σε μια συμβολική κίνηση δύο νέοι ντυμένοι παπάδες φιλήθηκαν μπροστά στην Μητρόπολη. Ένταση προκλήθηκε με περαστικό ο οποίος αντέδρασε στη διαμαρτυρία των μελών των ομοφυλοφιλικών οργανώσεων.
Οι ομοφυλοφιλικές οργανώσεις έκαναν συγκέντρωση και το απόγευμα στο Σύνταγμα, έξω από τη Βουλή, την ώρα της ψήφισης του νομοσχεδίου για το Σύμφωνο Συμβίωσης των ομόφυλων ζευγαριών.










Επιτέλους... η Ελλάδα στη Λέσχη των εκσυγχρονισμένων & πολιτισμένων χωρών! Δείτε πως υποδέχονται την μεγάλη αριστερή και ριζοσπαστική απόφαση για τους γκέι και λεσβίες... έξω από το ναό της "Δημοκρατίας"!


Οι νεολαίοι της ριζοσπαστικής αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ, στέλνουν το μήνυμα ευχαρίστησης από τη μεγάλη ρήξη που κάνει ο σύντροφος Τσίπρας με το κατεστημένο!
Καλούς απογόνους, αγοράκια της "αριστεράς" του Σόρος και του 4ου Ράιχ...
O Tσε, ο Βελουχιώτης, όσοι άφησαν τη ζωή στα βουνά για τη Λευτεριά, στα εκτελεστικά αποσπάσματα των ναζί... δικαιώνονται!
Αν ο Αλέξης έχει προβλημα να προχωρήσει άμεσα στις υιοθεσίες από γκέι και λεσβίες... υπάρχει η "λύση" από το δημοκρατικό Ισραήλ: Η ισραηλινή νομοθεσία επιτρέπει και προτρέπει γκέι και λεσβίες να αποκτούν επί πληρωμή παιδιά, αλλά από χώρες εκτός Ισραήλ

​http://www.press-gr.com

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *