ροή ειδήσεων

Νέο βίντεο - σοκ από τους Τζιχαντιστές. Απειλούν να ανατινάξουν το Βατικανό [video]


Το νέο video που ανέβασαν οι τζιχαντιστές επικεντρώνεται στην ιδέα της φονικής μάχης... για την παγκόσμια κυριαρχία, στην οποία οι πιστοί του ISIS θα πολεμήσουν τους «σταυροφόρους» στην πρωτεύουσα της Ιταλίας...


Γυρισμένο στο Ιράκ, δείχνει τανκ με πάνοπλους τζιχαντιστές να κατευθύνονται στη Ρώμη και υποψήφιους καμικάζι να αγκαλιάζονται πριν από την τις αποστολές αυτοκτονίας.

Αρχικά, δείχνει ξανά την εικόνα με τις 60 σημαίες των χωρών με τις οποίες το Ισλαμικό Κράτος θεωρεί πως βρίσκεται σε πόλεμο, μεταξύ των οποίων εκείνες των ΗΠΑ, της Γαλλίας, της Βρετανίας, της Αυστραλίας αλλά και της Ελλάδας. Ο άνδρας που μιλά "πάνω" στο video περιγράφει πως οι τζιχαντιστές θα καταστρέψουν τους «σταυροφόρους».

«Αυτή είναι η τελευταία σταυροφορία σας. Την επόμενη φορά θα είμαστε εμείς που θα πολεμήσουμε στη γη σας» λέει. Στο προπαγανδιστικό video από τους τζιχαντιστές υπάρχουν πλάνα από το Κολοσσαίο, την πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό. Οι τζιχαντιστές θα φτάσουν ως τη Ρώμη όχι μόνο με τανκς, αλλά και πάνω σε άλογα ή ακόμα και με τα πόδια, σύμφωνα με τις εικόνες στο video.

Dabiq είναι ένα μέρος της μουσουλμανικής μυθολογίας, όπου οι τζιχαντιστές του ISIS πιστεύουν πως θα δώσουν την τελική μάχη με τους εχθρούς τους και μετά από αυτή θα ξεκινήσει η αποκάλυψη! Το ίδιο όνομα έχουν δώσει και το προπαγανδιστικό περιοδικό τους.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *